Pročko bol opäť za hviezdu. Ani tentokrát mu ľudia nič nedarovali. „Ty ozaj máš hrubú kožu na ksichte,“ odkázal mu jeden z nich
15 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Bývalý zabávač Jožo Pročko sa opäť „pochlapil“. Na sociálnu sieť zverejnil foto s jeho straníckym kolegom Lukášom Kyselicom, na ktorej nemajú obaja rúška. Prirodzene, nezaobišlo sa to bez kritiky diskutujúcich.


Verejnosť si už na „Pročkoviny“ zvyká, no niektoré nie sú vôbec smiešne. Tak, ako jeho odpovede pod statusom s fotografiou, na ktorej je spolu s Lukášom Kyselicom bez rúška. Prirodzene, na kritiku našiel „logické“ odpovede, ktorými obhajoval to, čo iným zakazujú.
„A prečo nemáte rúška?“ „Lebo sme obaja dvakrát čipovaní.“ „2x, ale je*nutý.“



„Dnes s Lukášom Kyselicom bolo v kancelárii aj veselo. Ale riešili sme aj veľmi dôležité veci, pri ktorých ma bolelo brucho. Z toho, čo sa tu dialo v minulosti,“ napísal Pročko v krátkom statuse k obrázku. „A prečo nemáte rúška?“ spýtal sa Tomáš Kubányi. „Lebo sme obaja dvakrát čipovaní, odpovedal pohotovo politik, ktorý akosi pozabudol na to, čo sami prikazujú, teda že aj v zelených okresoch sa v interiéri musí nosiť rúško. „2x, ale je*nutý,“ zareagoval Tomáš Zemko. Medzi výnimkami je síce jedna, na ktorú upozornil Miroslav Kováčik. „Pri fotografovaní nemusia mať. Prečítajte si celé nariadenia a potom sa tu prejavujte.“ Obaja ho ale zrejme nemali nielen počas fotografovania, ale ani počas celej svojej „dôležitej“ debaty.

:0

Zuzana Domčeková Jakubíková na to zareagovala: „To ale neznamená, že nemáte nosiť rúška. To Mikas nedovolil.“ Alena Müllerová exzabávačovi napísala: „Jozef už dobre bolo, ale pri vás a bývalých papalášoch už nikdy nebude kým budete stvárať to, čo doteraz robíte. Vám nejde o ĺudí, pretože ak sa niekomu nepáčí, čo stvárate, tak je nepriateľ. A to je chyba. Vy musíte ľudí počúvať a nie ísť proti nim. Samozrejme, že ani mne sa nepáči ani Fico, ani Pelle, ale prestal sa mi páčiť aj Matovič. A viem o čom písem.“ Celé to v diskusii „zaklincoval“ Martinko Klingáčik. „Ty ozaj máš hrubú kožu na ksichte.“ A pridal troch gracujúcich smajlíkov.

Ste na grcanie. Na každú sviňu sa varí voda, odkazujú ľudia Pročkovi
Jožo Pročko je bývalý zabávač, na ktorého vtipoch sa dnes zasmejú azda už iba zúfalci. Čo mu však ide dokonale, to je naštvať ľudí do červena. Podarilo sa mu to aj teraz, keď sa snažil v statuse „humorne“ okomentovať dnešný protest pred budovou... Čítať ďalej
23 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik