Novinárka o vlások unikla vražde!
22 | 09 | 2021 I Petra Demková

Novinárka a moderátorka Petra Hublová mala obrovské šťastie! V deň, kedy muž prezlečený za ženu dobodal v Trenčíne mladú ženu, s ním mala na tom istom mieste nepríjemnú skúsenosť! Čítajte.



V piatok podvečer som mala šťastie...

Moderátorka Petra Hublová sa na sociálnej sieti vyznala z toho, že doslova skočila pred niekoľkými dňami hrobárovi z lopaty. Muž – Róm prezlečený za ženu, ktorý neskôr večer dobodal náhodnú okoloidúcu, niečo skúšal aj na ňu!

„V piatok podvečer som mala šťastie...“ začína svoje rozprávanie sympatická Petra, ktorí v súčasnosti okrem moderovania akcií píše aj pre portál Ereport. „Cestovala som vlakom na moderovačku festivalu Parných lokomotív v Trenčianskej Teplej. Ako som v piatok o 17:41 vystúpila z vlaku v Trenčianskej Teplej, postavila som sa pred stanicu, aby som si dala cigu a počkala na kamaráta, ktorý ma mal na moderovačku vyzdvihnúť,“ pokračuje Petra.

Podnikavá Dara Rolins nepoľavuje: S čím za ňou došiel bývalý reprezentant Valábik?
20 | 09 | 2021 | Tibor Sipos

Nevedela som identifikovať o aké pohlavie ide

„V tom prišiel ku mne tento muž, alebo žena...nevedela som v prvom momente identifikovať o aké pohlavie ide... drzo a suverénne si odo mňa vypýtal oheň, tak som mu jeden podarovala, aby som mala pokoj. Ten však nefungoval a dotyčný sa vrátil. Dala som mu druhý, aby som opäť mala pokoj. Bola som pokojná, lebo takíto ľudia si odo mňa často pýtajú cigarety a peniaze,“ opisuje novinárka.

To však nebolo všetko! „V tom sa však vrátil. Pozrel na moje tenisky značky Adidas a povedal, že jeho kamarátky cigánky také majú a mám ísť s nimi do ... Stále som bola pokojná. V tom som zbadala svojho kamaráta a uľavilo sa mi. Povedala som tomuto mužovi, že idem za kamarátom, aby som mala pokoj. Našťastie mi ho dal. To dievča také šťastie nemalo! Prajem jej skoré uzdravenie,“ ukončila príbeh Petra Hublová.
Kde je Čaputová? Kde sú mimovládky?

A tu sa príbeh končí. Na mieste je otázka, kde je teraz prezidentka Čaputová a kde sú mimovládne organizácie, ktoré sa vždy znepokojene vyjadrujú ku každému násiliu, ktoré sa na Slovensku udeje. Teraz sú však ticho, nepočuli sme ani slovo. Je to tým, že teraz ide o nekritizovateľného jedinca a to hneď z dvoch dôvodov?

Tehotná speváčka sa dala zaočkovať. TAKÉ peklo nezažila!
Speváčka Dominika Jurena (28), za slobodna Stará, ktorá sa zviditeľnila v speváckej šou SuperStar sa na vlastnej koži presvedčila, že zlo číha na každom rohu. Tehotná blondínka sa nedávno dala zaočkovať vakcínou proti ochoreniu COVID-19. A ako to... Čítať ďalej
22 | 09 | 2021 | Ivan Mihale