Soročinová Naďovi: Dezolát NAĎpráporčík Modrá Knižka, poštvali ste si proti sebe vojakov!
21 | 09 | 2021 I Petra Demková

Mladá politička ministra upozorňuje, že už proti sebe poštval svojimi vyhláseniami aj vojakov. „Čo myslíte, na koho stranu by sa v takomto prípade vojaci postavili napríklad počas ďalších masových protestov proti tejto neschopnej vláde?“ pýta sa Naďa Soročinová.


Monika Soročinová sa do ministra obrany pustila rázne hneď z kraja. „Dezolát NAĎpráporčík Modrá Knižka sa verejne vyhráža našim vojakom, že pokiaľ sa nedajú zaočkovať podľa “schválenej očkovacej schémy”, vyrieši to s nimi veľmi rýchlo, pritom sa odvoláva na to, že na miesto každého vojaka má dnes takmer 10 uchádzačov! Teda sa verejne vyhráža vojakom, že pokiaľ sa nedajú zaočkovať, čaká ich výpoveď!“ žasne mladá politička.

„To, že tento človek stratil súdnosť nie je žiadnou novinkou, ale dnes to vyzerá tak, že stratil už aj prirodzený pud sebazáchovy...“ kritizuje Naďa Soročinová.

Arogantné decko Naď, s americkou ambasádou za chrbtom, sa zas vyhráža. Tentokrát vojakom.
Naď opäť perlí. Po dezolátoch a opiciach tu máme mudrlantov. S vojakmi, ktorí sa odmietajú dať očkovať a ktorí nebodaj čosi „mudrujú“, to minister „vyrieši veľmi rýchlo“. Takto sa Naď vyhráža na sociálnej sieti. Čítať ďalej
20 | 09 | 2021 | Petra Demková


„Nuž, čo myslíte, na koho stranu by sa v takomto prípade vojaci postavili napríklad počas ďalších masových protestov proti tejto neschopnej vláde?“ pýta sa Soročinová a odpovedá: „Asi nie na stranu vlády, ktorá ich kvôli odmietnutiu očkovania pripravila o prácu. Len aby to nakoniec nedopadlo tak, že naši vojaci urobia krátky proces s Vami, pán minister,“ smeje sa politička.

Mladá tvár pronárodnej politiky pripomína ministrovi obrany jeho nedávne skutky. Tie podľa nej tiež príliš vydarené neboli. „Prednedávnom kolovali na sociálnych sieťach fotky dokumentu, ktorý mal popisovať výhody (motivačné faktory pozitívne) pre vojakov resp. OSSR, ktorí sa dajú zaočkovať a naopak znevýhodniť (motivačné faktory negatívne) vojakov, ktorí očkovanie odmietnu. Dnes sa ukazuje, že to zrejme nebol žiaden hoax,“ upozornila.

„Poštvali ste si proti sebe policajtov, prokurátorov, sudcov a teraz máte dobre našliapnuté na to, aby ste si proti sebe poštvali ešte aj vojakov. Pekne si pod sebou pílite konár, len tak ďalej! Chlapci z vojska, držte líniu, sme s vami!“ odkazuje vojakom Monika Sofiya Soročinová.

Škandál: Onkologického a plne zaočkovaného pacienta odmietli prijať na lôžkové oddelenie lebo nemal test!!!
„Vakcína je zdravie! Vakcína je sloboda!“ Aj takýmito nezmyslami nás doslova „oblbujú“ a neustále kŕmia naši „odborníci“ na čele s koaličnými politikmi a prezidentkou. Ako je vidieť nielen v mohutne zaočkovaný štátoch, ale aj u nás vakcína nie je... Čítať ďalej
20 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik