Na Orave ľudia zaútočili na očkovací tím: Ste služobníci diabla a zabíjate ľudí!
21 | 09 | 2021 I Diana Zaťková

Obrovský šok zažili zdravotníci z mobilného očkovacieho tímu pred pár dňami v Podbieli. Zaútočili na nich demonštranti s cieľom vyháňania služobníkov diabla, píše portál startitup.sk. 



Video na youtube

Video s celým procesom "vyháňania diabla"  bolo zverejnené 19. septembra. Zdravotníci a dobrovoľníci sú v ňom označovaní za služobníkov diabla. Demonštranti od odborníkov vyžadovali preukazy, ktoré dokazujú, že naozaj ide o zdravotníkov.

Už v úvode videa boli vyháňači požiadaní, aby opustili miestnosť, no nedali si povedať a aj ďalej kričali na lekárov.  Hoci protestujúci nemali nasadené rúška, od zdravotníkov vyžadovali, aby im ukázali ochranné obleky. „Koľko ich máte? Máte si ich meniť po každom pacientovi,“ hovorí žena vo videu.



"Špičková" Veronika Remišová, bez cenzúry
Ďalšia náhoda? Po faux pas v nedeľňajšej relácii Na telo, keď na otázku, „Aká daň z pridanej hodnoty „DPH“ je aktuálne v platnosti v Slovenskej republike" uviedla, že 21%., máme ďalší rozumovo - jazykový "preklep." Dušan Kováčik bol podľa Veroniky... Čítať ďalej
21 | 09 | 2021 | Gabriela Fedičová

Nezákonné očkovanie

„Ako dlho máte to rúško? Máte ho viac ako tri hodiny?“ vyzvedal ďalší protestujúci a dodal: „Prosím vás, aby ste ukončili toto nezákonné očkovanie.“ Zdravotníčka ho na videu poprosila, aby so svojou skupinkou opustil očkovaciu miestnosť.

Protestujúci si počas celého videa skákali do reči a prekrikovali sa.  Boli v početnej presile a slušnosť od nich mohol málokto očakávať. Preto musela zakročiť polícia.

Povstalci sa ihneď začali navážať aj do policajtov. To už však zdravotníkom došli nervy a rozhodli sa odísť. Protestujúci to brali ako veľké víťazstvo. „Vedia, že sa toto porušuje, že konajú protizákonne,“ konštatovala pani za kamerou.

Fico: Budovať dôveru v štát, na čele ktorého stojí takýto bezmocný premiér, je úplne nemožné (VIDEO)
Slovenské politické ľady sa opäť pohli. Dôvodom je zatiaľ neprávoplatný rozsudok nad exšéfom špeciálnej prokuratúry Dušanom Kováčikom a vytvorenie komisie na obnovovanie dôvery v právny štát. Čítať ďalej
21 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik