"Nie, pán špeciálny prokurátor, NIE JE TO VYRIEŠENÉ," odkazuje Boris Kollár Lipšicovi
20 | 09 | 2021 I Gabriela Fedičová

"Nie, pán špeciálny prokurátor, nie je to vyriešené," odkazuje Danielovi Lipšicovi Boris Kollár (Sme Rodina). Kollár reaguje na informáciu, kde špeciálny prokurátor Daniel Lipšic vyhlásil, že situácia okolo jeho piatkového sledovania tajnou službou sa vysvetlila. Kollár očakáva, že sa Daniel Lipšic ospravedlní Slovenskej informačnej službe.


Špeciálnemu prokurátorovi, Danielovi Lipšicovi, podľa toho, čo zverejnil na sociálnej sieti Boris Kollár, bolo bezpečnostnými zložkami objasnené, že išlo o individuálne zlyhanie vodiča jednej z bezpečnostných zložiek. Tým to Daniel Lipšic považuje za vyriešené. Nie ale Boris Kollár.

Očakávam, že sa ospravedlníte Slovenskej informačnej službe, že ste ich klamlivo zatiahli do prebiehajúcej kauzy a do médií ste lživo uvádzali, že Vás sleduje SIS, napriek tomu že ste o tom nemali dôkazy. A teraz sa pravda ukázala, že to bol niekto iný," zverejnil Boris Kollár reakciu na stanovisko Daniela Lipšica.

Šeliga ako politik komentuje činnosť OČTK a pýta sa, čo je trestné v kauze Tódová
Trestným činom napríklad je aj to, ak politik zasahuje do činnosti (rozhodnutí, postupov, vyšetrovania) Orgánov činných v trestnom konaní (OČTK). To by mal Juraj Šeliga ako právnik vedieť. A on to vie, ale nerešpektuje - zjavne podľa obsahu... Čítať ďalej
20 | 09 | 2021 | Ivan Brožík