Takto pracuje Korčok za tažké peniaze!
19 | 09 | 2021 I Ivan Mihale

Je toto možné?! Šéf diplomacie Ivan Korčok počas pracovnej návštevy v Moldavsku bol zachytený jeho hovorcom Jurajom Tomagom, ako drieme na luxusnom gauči. Tomaga dokonca priznal, že ako správca ministrovho profilu na sociálnej sieti má takýchto "fotožolíkov" viac.


Korčok na pracovnej ceste v Moldavsku, uprostred náročných rokovaní sa rozhodol, že hodí "šlofíka" na gauči. Na tom by nebolo nič zvláštne, ak by sa nevyskytli zásadné otázky.
1. Aké náročné rokovania?

Okrem toho, že Slovensko  financovalo moldavské programy regionálneho rozvoja obcí, zásobovania vodou, výstavby hygienických zariadení, zdravotnej starostlivosti a pomoci v boji proti pandémii COVID-19 naša krajina s Moldavskom v súčasnosti nemá nijako špeciálne rozvinuté vzťahy.  Čiže aké náročné rokovania?
2. Ako unavený? Z práce alebo spoločensky?

Z uvedenej fotografie taktiež nie je celkom jasné, či pán minister nemá náhodou mierne "uhnuté".  Moldavsko je známe tým, že je rajom pre milovníkov vína. Od roku 2017 je uzákonené, že víno nie je alkohol, ale normálna potravina. Nenajedol sa príliš?
3. Aký budget vyčlenili na tento "výlet"?

Pri takomto oddychu na gauči počas pracovného času sa vynára aj ďalšia otázka. Cena. Toto asi zabudli pán minister a jeho hovorca uviesť, koľko stojí daňových poplatníkov takýto "výlet" vrátane ubytovania, nákladov na dopravu, stravného a iných výdavkov. Zadarmo to iste nebolo. Alebo sa pán minister vybral na vlastné náklady?

Otázne však je, čo svojmu hovorcovi za tento čarokrásny záber minister povie...



Veroniko, ty si prase! Včera chtelas, dneska zase?! alebo Keď prehovorí Vasilisa Premúdra Remišová
18 | 09 | 2021 | Aneta Leitmanová