Mesík: Jasným príkladom toho, že očkovanie nefunguje je Izrael (VIDEO)
19 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Koronavírus nie je na ústupe nikde na celej našej planéte. Niekde s ním boj zvládajú lepšie, inde sa im to veľmi nedarí. Tak ako v Izraeli, ktorý patrí medzi najzaočkovanejšie krajiny na svete.


Očkovanie malo byť a podľa mnohých „odborníkov“ stále je cestou za zdravím a cestou k slobode. Tomu, že to tak vôbec nie je, nasvedčujú aj údaje z Izraela, ktorý patrí medzi najzaočkovanejšie štáty sveta. Všíma si to aj vyštudovaný lekár a analytik bezpečnostných rizík Juraj Mesík. V statuse naráža na to, ako to v Izraeli vlastne s tým ich „skvelým“ očkovaním vlastne teraz vyzerá.
V Izraeli raketovo narastá počet nových prípadov nakazených zaočkovaných

„Pfizer- fiasko Izraela v priamom prenose. Vrele odporúčam krátku 13-minútovú prezentáciu americkej novinárky Kim Iversen o ‘alarmujúcich a šokujúcich’ výsledkoch mRNA kampane v Izraeli, kde majú dnes v sebe tri dávky mRNA už asi tri milióny ľudí,“ píše Mesík.

Dodáva, že počet nakazených v Izraeli je aktuálne rekordne vysoký, asi dvakrát vyšší ako takto pred rokom (dnes okolo 1 000 nových prípadov na milión obyvateľov denne). „Počet denných mŕtvych od konca augusta, keď nasadili tretie dávky, kmitá okolo 3/milión - pred rokom zomieralo o takomto čase okolo 2 na milión. Jednu dávku mRNA má v sebe asi 70 percent Izraelčanov,“ vysvetľuje Mesík. Podľa neho sa najskôr na chvíľu zdalo, že chorejú a zomierajú najmä odopierači vírusovej mRNA, ale časom sa to zmenilo. Na margo novinárky Kim Iversen konštatuje, že tá hovorí veľmi systematicky a rozvážne, nerobí žiadne karpatské unáhlené závery.



Čo teda vo videu moderátorka politickej diskusnej relácie Kim Iversenová, ktorá pozorne sleduje údaje o vakcínach proti ochoreniu COVID-19 vo viacerých krajinách, vlastne hovorí? „V krajine majú veľmi vysokú zaočkovanosť, hoci deti stále nie sú dostatočne očkované. V lete izraelskí zdravotnícki predstavitelia zistili, že vakcína doslúžila. Videli to na raketovom náraste počtu prípadov, aj keď dosiahli takzvaný prah imunity stáda 70 percent.“ Najnovšie údaje o covide pochádzajúce z Izraela označila Iversenová za „alarmujúce a šokujúce“. Najskôr to podľa Iversenovej vyzeralo tak, že očkovacie látky môžu prinajmenšom chrániť pred závažnejšími príznakmi, pretože z väčšej časti museli byť hospitalizovaní iba neočkovaní. Lenže ako čas plynul, nemocnice sa začali zapĺňať plne zaočkovanými ľuďmi.

Mesík: Škótsko má zaočkovaných 91,5 percent občanov. Čísla mŕtvych však idú prudko hore!
„Prvé dejstvo marketingovej mRNA melodrámy sa nieslo na vlne propagandy o imunite stáda. Žiadna imunita stáda sa nikde na svete nedosiahla. Druhé dejstvo sa nesie na vlne viery "vakcína ochráni očkovancov a neočkovaní - tak im treba - budú... Čítať ďalej
18 | 09 | 2021 | Petra Demková

V Izraeli zistili, že vakcína stráca účinnosť, a tak potrebujú tretiu posilňujúcu dávku

„Medzi plne očkovanými bolo stále viac prípadov nakazených a stále viac z nich začalo mať veľmi vážne problém. Až napokon väčšina z nich skončila v nemocniciach a na JIS. Dokonca aj tí, ktorí zomreli, boli úplne očkovaní ľudia,“ hovorí Iversenová, ktorá sleduje údaje vo viacerých krajinách. Okrem Izraela aj na Islande, v Čile, na Seychelách či v Uruguaji.

„Mám celý zoznam krajín, ktoré som v tejto súvislosti sledovala, a od začiatku bolo skutočne zrejmé, že vakcína nezabraňuje šíreniu. Síce sa zdá, že ľudí na určitý čas nedostane do nemocnice, no potom v Izraeli zistili, že vakcína stráca účinnosť. A tak všetkým povedali, že budú potrebovať tretiu posilňujúcu dávku,“ vysvetľuje Iversenová.



Podľa americkej novinárky sa zdalo, že očkovanie chvíľu fungovalo, ale teraz prípadov nakazených ľudí opäť pribúda. „Neviem, čo si o tom myslieť, ale nebudem špekulovať. Budem len zdieľať údaje a budem ich naďalej sledovať. A uvidíme, čo sa stane. Myslím si, že v tomto bode je to všetko, čo môžeme urobiť,“ skonštatovala v závere videa Kim Iversenová.

Mesík: Egypt a India zvládajú COVID-19 s Ivemectinom, v Izraeli idú na štvrtú dávku vakcíny
Strašenie koronavírusom a najmä jeho mutáciou delta ani na Slovensku neprestáva. Na každom kroku počuť čísla nakazených, no nikto ešte nepovedal, či sú to nakazení nezaočkovaní alebo aj zaočkovaní. Prečo asi? Zrejme preto, že bu-bu-bu nátlak na... Čítať ďalej
05 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik