Hrôza na diaľnici D2: Ďalšie zbytočne zmarené dva ľudské životy
18 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Nepozornosť? Mikrospánok? Či niečo iné? Zrejme aj tieto otázky sa vynárajú po tragickej nehode na diaľnici D2, pri ktorej vyhasli dva ľudské životy.


Tragédia na diaľnici D2 sa odohrala dnes ráno krátko po pol deviatej. Stalo sa to v smere z Lozorna do Malaciek. O mimoriadnej tragédii informuje v statuse na svojom profile Polícia Bratislavského kraja.

Ranná smrteľná nehoda sa stala na 41. km diaľnice D2 v smere zo Lozorna do Malaciek a podľa doterajších informácií polície 43-ročná vodička vozidla Nissan Micra z doposiaľ presne nezistených príčin narazila do zadnej časti kamióna, ktorý bol odstavený na krajnici.



„Vodička vozidla Nissan, ako aj jej spolujazdec zraneniam na mieste nehody podľahli,“ napísala na sociálnej sieti polícia, ktorá v dôsledku nehody úsek diaľnice uzatvorila a odklonila dopravu cez Lozorno.

Hrozné: Tragická nehoda, pri ktorej zomreli štyria malí futbalisti, nie je ani po roku vyšetrená
„Pánska“ jazda štyroch dospelých a piatich detí sa pred vyše rokom skončila veľkou tragédiou. Piati z nich vrátane štyroch malých chlapcov, vášnivých futbalistov, sa domov už nikdy nevrátili. Tragická dopravná nehoda dodnes nie je... Čítať ďalej
30 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik