DOSŤ BOLO! Pod týmto názvom sa ponesie protest naplánovaný na 25. 9. pred Úradom vlády SR
18 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Slováci sú nespokojní. Vláda neplní to, čo pred voľbami sľúbila. Navyše na ľuďoch a najmä deťoch necháva robiť pokusy s experimentálnymi vakcínami. Je teda logické, že ľudia sa búria a chystajú sa stále častejšie do ulíc.


Farmaceutické firmy si predajom miliónov kusov experimentálnych vakcín plnia bankové kontá a to bez toho, aby za ich negatívne účinky niesli akúkoľvek zodpovednosť. A ľudia iba čakajú, či sa na nich usmeje šťastie a po očkovaním sa im nič zlé nestane, respektíve či to vôbec prežijú. Právnik Marek Géci v statuse zverejnil pozvánku na protest, ktorý je zameraný práve na očkovanie.
Ak prídu tisíce, niečo môžeme zmeniť!

„Priatelia, je čas povedať DOSŤ. Je čas povedať dosť experimentom na našich deťoch, na občanoch Slovenska a je čas povedať dosť tejto totalitnej vláde,“ píše v úvode statusu Géci a dodáva, že on určite príde 25.9.o 14.00 hod pred Úrad vlády. „Ak prídu tisíce, niečo môžeme zmeniť! Podporujem a chodím na takmer každý podobný protest, kde ma pozvú, rovnako tak pôjdem aj teraz,“ sľubuje právnik.

&id=108468481076597

„Chcem požiadať každého, kto mi píše, žiada o pomoc, rovnako študentov, rodičov detí, ktorí sú vďaka nariadeniam vlády už v koncoch, spojme sa a zúčastnite sa. Je dôležité ukázať jednotu a plné námestie!“ dodáva Marek Géci a na samý záver píše: Povedzme: ,,DOSŤ BOLO“

Z protestu sa zrodilo košické memorandum. V uliciach môže byť ešte horúco
Smer SD zverejnil ako komentár k facebookovému príspevku košické memorandum Čítať ďalej
02 | 09 | 2021 | Ondrej Stefik


Na budúco týždňový sobotný protest do Bratislavy pozýva aj aktivistka a jedna z organizátoriek Michaela Hoňáčková, ktorá vo videu nabáda všetkých aktivistov od západu na východ a od severu na juh aby sa spojili a prišli do hlavného mesta vyjadriť svoju nespokojnosť.



„Bude to možno posledný protest v tomto roku, ktorý nám oficiálne povolia, a preto dúfam, že účasť bude hojná“ hovorí vo videu jeho organizátorka a vyzýva všetkých aktivistov aby odhodili svoje egá a spojili sa. Aby so sebou priviezli maximálny počet svojich sympatizantov a stáli vedľa seba za dobrú vec.

Tisíce ľudí protestovalo v Istanbule proti pandemickým opatreniam
Viac ako 2000 Turkov v sobotu v Istanbule demonštrovalo proti vládnym opatreniam na boj proti koronavírusovej pandémii. Ľudia sa búrili proti očkovaniu, testovaniu a noseniu rúšok. Informovala o tom agentúra Reuters. Čítať ďalej
12 | 09 | 2021 | Ivan Mihale/ TASR