Republikán Heredoš: „Tak, ako sme čakali, do dvoch týždňov je Slovensko čierne“
17 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Slová viacerých ľudí, vrátane odborníkov sa napĺňajú. Po odchode pápeža Františka sa začína Slovenska zafarbovať tmavšou farbou. Pribúdajú červené a dokonca aj bordové okresy. Čoskoro vraj budú aj čierne!


Vyhrážky „odborníkov“, že v septembri bude na Slovensku zle nedobre sa začínajú rýchle napĺňať. V Covid automate sa stále viac objavujú červené okresy, niektoré sú už bordové, ba v krátkom čase vraj pribudnú aj čierne. Poslanec za hnutie Republika Miroslav Heredoš vo videu aj v statuse konštatuje, že Covid automat je cestou do pekla. A zrejme má aj pravdu.
Riaďme sa zákonmi a nedovoľme aby vláda zničila gastro podnikanie

Heredoš priznáva, že videl mapu Slovenska na nasledujúci týždeň a je z nej zhrozený. „Smerujeme do čiernej fázy a do zničenia podnikateľskej sféry gastro/obchod/služby,“ konštatuje smutne a prosí ľudí aby bojovali. „Musíme bojovať každý za seba vo svojom podniku / obchode, zákonmi, ktoré nás chránia. Odpor podľa Ústavy čl. 32 je jediná cesta. A prosím Vás, Vyhláška nič neprikazuje, ale hovorí nasledovné: „prevádzkovateľ je OPRÁVNENÝ nahliadnuť“. Oprávnenie nie je nariadenie ani nutnosť, ani verdikt. Som odporca akéhokoľvek covid pasu, alebo nezákonnej kontroly, a keď sa bavíme o Vyhláške, tak si ju treba dobre čítať so zmyslom pre porozumenie a kontext,“ píše v závere statusu Miroslav Heredoš.



„Tak, ako sme čakali, do dvoch týždňov je Slovensko čierne,“ hovorí hneď v úvode videa Heredoš. „V roku 2018 bola chrípka na Slovensku tiež. 19-tisíc ľudí týždenne bolo chorých a Slovensko nezatváralo ani obchody, ani hotely a ani reštaurácie,“ konštatuje ďalej republikán a dodáva, že tí ľudia, ktorí nastavujú vyhlášky chcú devalvovať a dehonestovať zničiť podnikanie v gastro sektore, ktoré budovali pre svoje deti, a z ktorého žijú.

„Nedovoľme, aby vláda zničila segment gastronómie, hotelierstva, služieb alebo obchodu. A tí, ktorí vládzete a viete, ktoré zákony vás obraňujú, bojujte,“ vyzýva vo videu Heredoš a na samá záver dodáva: „Vyhláška nám neprikazuje ľudí okontrolovať. Naši hostia sú naši zákazníci a naše živobytie. Buďme ako občania, riaďme sa zákonmi a nedovoľme aby vláda zničila naše podnikanie, ktoré je naším živobytím.“

Ľudia, pozbierajte v sebe všetky sily k odporu! Bojujte o svoje živobytie, deti a rodiny! Vyzýva Heredoš
Od dnešného dňa platí na Slovensku nový Covid automat. Je založený na piatich farbách a údajne na dobrovoľnom rozhodnutí majiteľov prevádzok, akú klientelu k sebe pustia. Doslova smrteľná rana to však môže byť pre majiteľov gastro prevádzok a... Čítať ďalej
16 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik