Lipšic hovorí o jeho sledovaní a ide podľa nôt, podobné zahrali na čudnej tlačovke OĽaNO. Náhoda?
17 | 09 | 2021 I Ivan Brožík

"Sme mali aj sprievod z Pezinka, s neexistujúcim evidenčným číslom vozidla....
Fajn... Dobre." (Citát špeciálny prokurátor Daniel Lipšic.)


Špeciálny prokurátor Daniel Lipšic najnovšie zaujímavo rozpráva vo videu portálu video.sme.sk.
Ozývajú sa mu

"Mne už sa ozvali aj Bodorovci, aj Kočnerovci, takže nič nové pod slnkom" Povedal novinárom podľa citovaného videa Daniel Lipšic. Na otázku, ktorá smerovala aj k možnému politickému rivalovi  (SME rodina - pozn.red. HD) odpovedal - "to som nepovedal".


Teraz sme "na hrane"

Povedal tiež Špeciálny prokurátor. Trestné stíhania podľa neho budú pokračovať ďalej. "Ale tá enormná snaha ich zastaviť, pretože evidentne vedú na najvyššie miesta, a k najvyššie postaveným ľuďom v politike v biznise a v justícii, tá snaha, všetci ju vidíme." Dodal vo videu na portáli video.sme.sk.
Boj bude pokračovať

"Ale aj keby odstavili kohokoľvek z nás, vrátane mňa, tak ten boj bude pokračovať." Povedal tiež Daniel Lipšic.  "Je to boj nielen vyšetrovateľov a prokurátorov, ale aj boj spoločnosti." (Zaujímavé, v tomto tóne a takmer s takými slovami sa odohrala aj nezvyčajná tlačovka OĽaNo, dnes bez vedúcich osobností OĽaNO, pozn. red. HD.)

Špeciálny prokurátor dodal, že "je to odkaz, ktorý si tu nesieme ešte od vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej."
Prokurátor je prekvapený

V inom článku na webe domov.sme.sk Lipšic dodáva, že "mnohé z toho, čo sa v posledných dňoch udialo, je organizované SIS. "Špeciálny prokurátor je (podľa tohto citovaného zdroja, pozn. red. HD.) prekvapený, že sa riaditeľ SIS vyjadruje ku konkrétnym procesným úkonom."

Špeciálny prokurátor Daniel Lipšic to povedal v relácií Braňo Závodský Naživo v rádiu Expres.

(Medzititulky red. HD)

Zurian šokuje: Ku Koščovi chodili na obedy Lipšic so Slobodníkom, Pčolinským aj Kováčikom!
Veci, ktoré sa dejú v našej polícii a tajnej službe ďaleko presiahli hranice, ktoré sa dajú normálnym ľudským rozumom pochopiť. Zatýkania na jednej, druhej či tretej strane, teda SIS, NAKA a Úrade inšpekčnej služby, sa tu ešte nikdy v novodobej... Čítať ďalej
16 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik