Video, z ktorého je zle - Milan Uhrík o praktikách súčasnej moci
12 | 09 | 2021 I Ivan Brožík

"Odhaľujeme tunelovanie štátnej zdravotnej poisťovne pod taktovkou OĽaNO" tvrdí Milan Uhrík a opiera sa o podľa neho hodnoverné údaje z "vnútorného prostredia".


"Stovky tisíc eur vyplatené na mimoriadnych odmenách, desaťtisícové zlaté padáky, obsadzovanie vedúcich pozícií ľuďmi bez vzdelania a praxe, rodinkárstvo a dohodári za státisíce... " Znie rozhorčený text Milana Uhríka na sociálnej sieti k videokomentáru, ktorý je pripojený nižšie v článku,.




Reprofoto FB (@Milan Uhrík - Republika)

Bez hanby

"Kým minulé vlády rozkrádali štátne peniaze cez finančnú správu, IT zákazky a diaľnice, tá súčasná sa nabaľuje na farmaceutickom biznise. Testy, vakcíny, MOMky a totálne vybrakovanie štátneho rozpočtu. Nominanti vlády sa topia v peniazoch a štát ide do krachu." Pripomína europoslanec Uhrík.



Toto sa musí skončiť!

"Očakávame, že premiér toto nechutné eldorádo obratom ukončí a ľudí zodpovedných za toto šafárenie potrestá. Inak stráca akékoľvek právo kritizovať predchádzajúcu zlodejskú garnitúru. Slovensko si zaslúži lepšiu a profesionálnejšiu vládu." vyzýva nepriamo premiéra k akcii Milan Uhrík.


&ref=sharing

 
Informácie považuje Republika za verifikované

Uhrík pripomína, že ide o informácie, ktoré poskytli ľudia zvnútra prostredia, o ktorom vo videu hovorí. Je si istý, že v médiách hlavného prúdu sa o tom občan nič nedozvie. "Sú financované zo štátneho rozpočtu, majú platené reklamné kampane, takže logicky držia ústa a prehliadajú všetky väčšie kauzy."
Sumy, z ktorých sa krúti hlava

V priloženom videu sa Uhrík venuje okrem iného aj všeobecnej zdravotnej poisťovni a nominantom OĽaNO v jej vedúcich pozíciách. Ale aj odmenám, ktoré dostávajú niektorí "naši" od tohto manažmentu. Pohybujú sa vo výškach 10, 20 až 30 tisíc eur. Poukazuje tiež na to, že títo ľudia neraz ani len nespĺňajú zákonnú požiadavku dosiahnutého vzdelania.

Nominanti OĽaNO si podľa Uhríka najímajú "svojich brigádnikov" za státisíce eur mesačne. Pozrite si video.

(Medzititulky red HD)

Uhrík: médiá na Slovenku? Klamú, klamú a znova klamú
„Všetci ľudia nie sú hlúpi a čoraz viac si všímajú, že sú účelovo klamaní. Nielen takzvanými štandardnými politikmi, ale aj štandardnými masmédiami. Preto Poliaci presadzujú zákon, aby poľské médiá nemohli vlastniť Američania. Preto Maďari a ďalšie... Čítať ďalej
06 | 09 | 2021 | Petra Demková