Ján Mažgút: Pán Baránik, Žilinku ste si zmýlili s Lipšicom!
10 | 09 | 2021 I Ivan Brožík

Slovenská politika prechádza zvláštnymi fázami a cyklicky sa opakuje jej stav. Raz je to komédia, raz tragédia, inokedy žumpa. Predsa len však aj tu je vývoj. Dnes to bola žumpa v tragikomédii. Aspoň tak to vyplýva z trefného, no nanajvýš civilizovaného statusu poslanca parlamentu Jána Mažgúta.


Do tejto inovovanej kategórie možno zaradiť dnešné pôsobenie poslanca NR SR, právnika Alojza Baránika. Inými slovami to napísal na sociálnej sieti jeho poslanecký kolega Ján Mažgút.

Reprofoto - FB (@Ján Mažgút)

Ouvertúra

"Taxikár Baránik dnes na ústavnoprávnom výbore NR SR obvinil generálneho prokurátora, že svojím Facebookom vyvíja politickú činnosť a vyvoláva vášne. Vraj sa tak snaží "vytvoriť protiváhu protikorupčnej vláde SR."" Píše na sieti Ján Mažgút.
Tak takto, pán taxikár!

"Tak takto, pán taxikár, zjavne ste si zamenili generálneho prokurátora so špeciálnym a Žilinku s Lipšicom." Triafa klinec po hlavičke Ján Mažgút.

"A spomeniem len podvody pri nákupe testov či korumpovanie nájomných udavačov cez štátne zákazky, ktoré tú vašu "protikorupčnosť" len potvrdzujú..." Dodáva autor statusu už akoby len tak, mimochodom. Nuž, "tak takto..."

Ján Mažgút: Toto je Edo. Edo vie čítať. Aj tak nebuď ako Edo!
"Toto je Edo. Edo vie čítať to, čo mu napíšu na papier. Nebuď ako Edo, maj svoj názor." Citát Ján Mažgút. Čítať ďalej
01 | 05 | 2021 | Ivan Brožík