Dzurinda by mal chodiť po kanáloch ako potkan a mal by byť súdený za svoje zločiny, myslí si Blaha
10 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Mikuláš Dzurinda sa pred pár týždňami pripomenul Slovákom mysliac si, že ich niečím zaujme a svojimi politickými skúsenosťami osloví. Nestalo sa ani jedno a ani druhé, ba pred rozhnevanými Slovákmi, ktorí mu niektoré veci nedokážu zabudnúť, musel doslova zutekať.


Zvykne sa vravieť, že keď sa rúbe les lietajú triesky. A presne toto sa teraz stalo expremiérovi Mikulášovi Dzurindovi. Podpredseda Smeru-SD zvykol kritizovať nielen súčasnú vládu, ale aj tie, ktoré boli pred tými, kde bol šéfom Fico. Teraz sa teda v statuse zameral práve na Dzurindu, ktorého skritizoval asi za všetko čo sa len dalo. A že toho bolo dosť je každému zrejmé.
Z toho malého spišského mäsiara Mikiho Dzurindu teraz ešte robí denník SME hrdinu

„Toto je škandál! Vojnový zločinec Dzurinda dostal v Sorosovom denníku SME luxusný priestor na obhajobu amerických vojen, rozčuľuje sa hneď v úvode Blaha, podľa ktorého je to akoby sa po druhej svetovej vojne pýtali Šaňa Macha, či bolo fajn, že Nemecko napadlo ZSSR. „Preboha, kvôli Bushovi v Afganistane a Iraku zomrelo poldruha milióna ľudí. Región je v troskách, terorizmus na vzostupe, spustilo to migračné vlny.

Za všetko toto nezmyselné krviprelievanie môžu Američania a ich agenti - vrátane Dzurindu. A z toho malého spišského mäsiara teraz ešte robia hrdinu,“ nechápe smerák a dodáva, že už aj krvilačný Bush priznal, že vojna bola chyba, a že bola postavená na lži. „Ale tuná slovenský Quisling tára, že on je happy, že sme to tam vymlátili, lebo Saddám bol „protizápadný“. Ak by si chcel vyvraždiť všetky národy, ktoré sú protizápadné, tak by si musel viesť vojny v trištvrte krajinách sveta, človeče! Hráš sa na bôžika vojny, Miki?“ pýta sa svojho niekdajšieho politického soka Ľuboš.

„Nestačilo, že môžeš za bombardovanie Juhoslávie? Nestačí ti, že máš na paprčiach krv srbských detí? Ty ideš obhajovať surové americké vojny?“ kladie Blaha expremiérovi naozaj dosť nepríjemné otázky. „A potom sa Dzurinda ešte aj trápne vyhovára, že Saddám v Iraku splynoval Kurdov - akurát zabudol pripomenúť, že ich Saddám splynoval ešte ako americký spojenec v čase vojny Iraku s Iránom. A použil americké chemické zbrane,“ pripomína Dzurindovi podpredseda Smeru-SD, ktorému vzápätí pripomína aj ďalšie veci spájané so situáciou na blízkom východe.

Iza Bela: Mikloš a Dzurinda v privatizáciách úplne rozpredali Slovensko! A ešte k tomu všetko pod cenu (VIDEO)
Iza Bela je „bežná“ žena z ľudu, ktorá nemá rada neprávosť, podvody a klamstvá na tých, ktorí tvoria hodnoty Slovenska. Aj preto si nedáva pri kritike politikov servítku pred ústa. Presne tak, ako v statuse, v ktorom poriadne „naložila“... Čítať ďalej
24 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik

Bush bol vojnový zločinec. Dzurinda ešte horšie. Bol poskok vojnového zločinca

„Keď Irak zabíja Kurdov, to vadí, ale keď ich zabíjajú Turci, tlieskame, že, Miki? Keď v Iraku nie je demokracia, to vadí, ale v Saudskej Arábii veselo kameňujme ženy. Keď Saddám terorizuje Iračanov, treba na Irak zhodiť milióny ton slobody a demokracie. Tak liberáli hovoria bombám. Ale keď sami Američania nechali v Latinskej Amerike či Ázii pozabíjať státisíce ľavičiarov, tak to je len taká milá prkotinka a ešte našich milovaných Amíkov oslavujme,“ tne do nenávidených USA smerák a dodáva:

„Bush bol vojnový zločinec. Dzurinda ešte horšie. On bol poskok vojnového zločinca. Mal by chodiť po kanáloch ako potkan. Mal by byť súdený za svoje zločiny. Za Gorilu, za Irak, za všetko!“ soptí Blaha smerom k expremiérovi, aby sa vzápätí pustil aj do rovnako nenávideného denníka SME, ktorý patrí, ako ináč, nenávidenému americkému miliardárovi Sorosovi.



„Denník SME sa definitívne zmenil na Völkischer Beobachter - ich náboženstvo je vojna. Preboha, bojkotujme ten militaristický Sorosov odpad! Bojkotujme SME!“ vyzýva podpredseda Smeru-SD, podľa ktorého už bolo dosť amerických vojen, dosť všetkých vojnových štváčov ako sú Dzurinda a jeho rusofóbni nasledovníci Naď, Korčok či Madam Garderóba. „Chceme tak veľa, keď odmietame vojny?! Chceme tak veľa, keď požadujeme mier?!“ končí svoj status Ľuboš Blaha.

Belousovová: Pre Pellegriniho je vzorom zločinec Dzurinda, ktorý Slovensku uškodil najviac v histórii!
"Ak je pre Pellegriniho tento amorálny politik, ktorý Slovensku uškodil asi najviac v jeho histórii, vzorom, odborníkom a štátnikom, ktorého si váži, tak Pán Boh ochraňuj Slovensko. Keby on mal byť alternatívou po ďalších voľbách!" Píše Belousovová... Čítať ďalej
14 | 05 | 2021