Koniec veľkej "lásky" medzi Sme Rodina a OĽaNO? Vyháňa Kremský z vlády Kollárovcov?
07 | 09 | 2021 I Gabriela Fedičová

Asi všetci pamätáme tlačové správy, keď predseda strany a bývalý premiér Igor Matovič stál po boku Borisa Kollára, predsedu strany Sme Rodina a symbolicky sa poklepkávali po pleciach, akí sú si verní. Dnes je všetko inak. Sme Rodina, podľa toho, čo napísal poslanec Kremský z OĽaNO na sociálnej sieti, je dnes čiernou ovcou koalície. A medzi riadkami, zrejme Borisovi Kollárovi odkazuje, aby odišiel.


1. apríla, v tomto roku, expremiér Igor Matovič, potom, ako sa minister Krajniak vzdal postu ministerstva napísal na sociálnej sieti: "Toľko chodil okolo horúcej kaše, až sa nakoniec rozhodol - Ministrom práce, sociálnych vecí a RODINY bude priamo šéf hnutia SME RODINA Boris Kollár. Teším sa a teraz nám to všetkým ukáže, ako sa to robí! A pripojil aj hashtag "prorodinný štát". Dnes už Matovič nič nepíše. Okrem paradajok a mačky, sa nedozvieme ani to, aký má názor na paragraf 363. Hnutie ale má svojich poslancov a jeden z nich, Kremský, odkaz, zrejme pre Kollárove hnutie na sociálnej sieti nechal.

Slovensko môže stratiť veľkú časť suverenity v prospech Bruselu, varuje europoslanec Radačovský
Europoslanec Miroslav Radačovský v najnovšom príspevku na sociálnej sieti upozorňuje Slovákov, na hroziace nebezpečenstvo z Bruselu. "S najväčšou pravdepodobnosťou sa bude v Bruseli čoskoro hlasovať o zrušení práva veta pre členské štáty EÚ," píše.... Čítať ďalej
07 | 09 | 2021 | Gabriela Fedičová

Toto bola posledná kvapka, píše Kremský

Podľa Kremského ide do tuhého a Generálna prokurátora, ako píše, to sériovo dáva "na Kováčika," ktorý stopol 60 obvinení, keď pre nich nepodal obžalobu. "Generálna prokuratúra to zjavne vymyslela ešte lepšie, pre istotu zastavuje aj vyšetrovanie, aby sa informácie ani nedostali na verejnosť. Nie to ešte pred súd.
Načo je nám takáto prokuratúra? Ktorá namiesto, aby žalovala zločiny, bojovala so zlom, odhaľovala trestné činy, tak ich vyšetrovanie zastavuje?" Pýta sa Kremský a odkazuje, že rozhodne podporí zmenu paragrafu 363. "Toto bola posledná kvapka!" Napísal.

"A ak chce niekto bojovať za takúto kováčikovskú prokuratúru aj za cenu toho, že bude vydierať koaličných partnerov odchodom z vlády, nech si to skúsi. Asi bude z nej naozaj musieť odísť. Aby pochopil, že OĽANO to s bojom proti korupcii a očistou prokuratúry, myslí naozaj vážne. My necúvneme pred vyhrážkami ľudí, ktorí si právny systém roky ohýbali po svojom. A radi by to robili ďalej! My vydržíme a nevzdáme sa!!! S tým počítajte!" Napísal Kremský.
Milan Krajniak reagoval vecne a bez emócií

Podľa Krajniaka by sme žiaden paragraf 363 nepotrebovali, ak by sme na Slovensku mali istotu, že trestné konania prebiehajú zákonne. "Riešme príčinu a nie následok. Paragraf 363 by sme nepotrebovali, ak by nedochádzalo k nezákonnostiam pri trestných konaniach. Potrebujeme riešiť brzdy a protiváhy, aby sme takýmto nezákonnostiam zabránili," napísal Milan Krajniak.

„Poď šíriť dúhu na školách“, propagátori LGBT sa nezastavia pred ničím! Kto to konečne zastaví?!
LGBT propagandisti sa nezastavia pred ničím. S podporou európskych peňazí a Sorosových mimovládok plánujú indoktrinovať deti na školách. Ak nie štát, rodičia by takúto LGBT propagandu mali zastaviť. Čítať ďalej
07 | 09 | 2021 | Gabriel Matta