Jožo Ráž prehovoril. Prekvapivá VÝZVA fanúšikom
05 | 09 | 2021 I Ivan Mihale

Legendárny slovenský spevák Jožo Ráž sa podľa portálu Báječná žena v poslednom čase neskrývane utieka k viere. Zrejme na to poukazuje aj jeho nová nádherná pieseň.


"Skladbu pripravil už pred tridsiatimi rokmi dlhoročný spolupracovník skupiny Elán Pavol Jursa," uvádza portál. Ráž ju verejne odspieval počas priameho prenosu z podujatia Slovenka roka. Modlitbu v latinčine po hudobnej a textovej stránke pre speváka pripravil Pavol Jursa a skladbu venoval všetkým, ktorým bolo ublížené, ale aj tým, ktorí ubližovali a veria, že im bude odpustené.



„Vtedy som žil dosť búrlivý rockerský život so všetkým, čo k tomu patrí. Necítil som, že by bola vhodná doba na to, aby sme ju zverejnili,“ spomenul Jožo Ráž. „Teraz je situácia veľmi vážna, ba až kritická a mám pocit, že teraz je vhodná doba sa modliť,“ dodal Ráž tajomne na záver.

Frázy dňa sektárskeho kazateľa Hegera: „Odborná diskusia“ a „lebo Fico“
Premiér Heger očividne prišiel do poludňajšej relácie televízie TA3 priamo z akéhosi sektárskeho školenia. Vyhýbať sa hodinu odpovediam na čokoľvek a dokola opakovať dve „mantry“ je v podstate tiež schopnosť. Asi aj to si zaslúži pochvalu. Iné sa... Čítať ďalej
05 | 09 | 2021 | Petra Demková