Doktor Žák: Nútiť deti nosiť rúška je proti zdravému rozumu aj vede!
05 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Na Slovensku je stále veľmi veľa rodičov, ktorí odmietajú deti očkovať proti COVID-19 a nútiť ich nosiť rúška. Prirodzene, majú na to svoje dôvody, ktoré však pediatrické a iné „elity“ neuznávajú. Je to síce zvláštne, no proti je tiež český veterinárny lekár Jiří Žák.


Slová a názor doktora Jiřího Žáka sprostredkoval v statuse Martin Sikora, ktorý sa s nimi rovnako stotožňuje. Žák je síce ako zverolekár, no niektorí klienti mu hlásia, že ich deti sú jedny z mála, čo musia mať v škole rúšku. A to iba preto, lebo ich rodičia odmietli očkovanie detí aj nezmyselné testovanie. Dokonca ich deti mu volajú, či sa nemôžu nechať otestovať, aby mohli v škole spievať alebo ísť na telocvik a neboli za „trotlov“.
Správame sa k sebe ako islamisti k tým, čo neveria v islam

„Tak hlboko naša spoločnosť klesla, že sa ani nevie postaviť za naše deti. Učitelia a riaditelia krčia ramenami, že s tým nemôžu nič robiť. To sú len kecy,“ píše Žák. Podľa neho sa všetci len boja, aby ich niekto nepripravil o miesto alebo ich neoznačkoval ako „popieračov“ či niečo podobné.

„Správame sa k sebe ako islamisti k tým, čo neveria v islam,“ konštatuje smutne lekár, ktorý sa vzápätí pýta: „Koho tým chránime?“ Jiří Žák je toho názoru, že kto sa bojí koronavírusu, nech sa zaočkuje, ale nech, preboha, nechce od detí druhých ľudí, aby podstupovali či už tieto vedecké, sociologické alebo psychologické experimenty s tým, že sa deti budú segregovat na očkované/neočkované, zarúškované/nezarúškované či nenakazené/nakazené.

&id=100014443891253

„Na nútenie detí do nosenia rúšok nie je racionálne ani štatisticky obhájiteľný alebo inak preukázateľný dôvod. Naopak táto segregácia detí im môže doživotne uškodiť. Môžu sa stať terčom posmechu a neúcty nielen zo strany spolužiakov, ale aj učiteľov, ktorí slepo počúvajú nie svoj rozum a úsudok, ale klamúcu a pokrivenú vládu,“ prízvukuje doktor Žák.

"Teraz sa ešte deti budú učiť navzájom sa udávať a žalovať, že si niekto z ich spolužiakov dáva rúšku pod nos? Ako sme toto mohli dopustiť? Naozaj veríte tomu, že zase niekedy budeme žiť normálne, keď necháme, aby si k nám dovoľovali úplne všetko?“ pýta sa zverolekár.

A na záver dodáva: „Budete o 40 rokov opäť cinkať kľúčmi na Václaváku a mlátiť sa obuškami?“

Rodičia POZOR: Riaditelia škôl majú zatvárať deti bez rúška do osobitnej miestnosti!
Tak toto už skutočne presahuje všetky hranice zdravého rozumu. To, čo odporúča Ministerstvo školstva riaditeľom škôl je niečo, s čím by neprišiel ani človek s IQ na úrovni sadrového hovienka či vyprázdnenej tekvice. A pritom oni to myslia smrteľne... Čítať ďalej
03 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik