Nicholsonová a Kaliňák si vytrhali navzájom cez odkazy vlasy
03 | 09 | 2021 I Gabriela Fedičová

Rozhodnutie generálnej prokuratúry v prípade okolo Pčolinského a Haščáka vyvoláva vášne každým smerom. Dochádza už k poriadnym slovným prestrelkám. A nebolo to inak ani v prípade Lucie Ďuriš Nicholsonovej a Róberta Kaliňáka. "Nicholsonová písala o Kaliňákovej lajne, ten jej úder vrátil: Je nevzdelaná a zakomplexovaná!" Píše portál Ereport.


Luciu Ďuriš Nicholsonovú, bývalú SaS-kárku a europoslankyňu rozhorčilo nielen rozhodnutie generálnej prokuratúry, ale aj rozhodnutie samotného generálneho prokurátora, keď na tlačovku nevpustil niektorých novinárov.

Podľa Nicholsonovej, ktorá v minulosti pôsobila aj ako novinárka, politici tiež utekali pred novinármi a bolo to typické pre obdobie, keď bol pri moci Vladimír Mečiar. Obula sa ale aj do Roberta Fica a strany SMER. „Na Súmračnej museli novinári tiež stepovať vonku a Kaliňákove túlavé zreničky po jednej kvalitnej lajne a jeho arogantne odpovede si novinári tiež užili viac ako chceli,” zaklincovala, ako píše portál Ereport.

Fico otrieskal ústavu novinárom o hlavu!
Niekoľkonásobný expremiér a docent práva Róbert Fico školil na tlačovke novinárov z ústavy. A poskytol ďalšie vyjadrenia, ktoré vyčarili nejednému občanovi úsmev na perách. Tlačovku zverejnil na svojom Facebooku SMER SD Čítať ďalej
03 | 09 | 2021 | Ondrej ŠTEFIK

Kaliňák Nicholsonovej odkázal, že je neuveriteľne zakomplexovaný typ človeka

Kaliňák reagoval. Inak, ako sa od právnika očakáva, pretože nevolil súdnu cestu, ale Nicholsonovej odkázal, že je neuveriteľne zakomplexovaný typ človeka, ktorý prehral všetky svoje životné boje. "A ja sa naozaj k marginálnym politikom nepotrebujem vyjadrovať,” oponoval podľa portálu Ereport Kaliňák. Ironicky jej odkázal, aby lajnu najskôr vyriešila pred vlastným prahom a vo vlastnej strane, pričom zrejme zabudol, že Lucia Ďuriš Nicholson už nie je členkou strany SaS.

„Hovorí sa, že uraziť vás môže len inteligentný človek. Tu to platí dvojnásobne. Nevzdelaného človeka, ktorý jednoducho uráža ostatných, tým sa netreba zaoberať. Namiesto písania žaloby, radšej strávim čas s deťmi, ako s niekým takto nekonečne zakomplexovaným,” vrátil podľa Ereportu Nicholsonovej kopnutie Kaliňák.

Digitalizácia napomáha totalite a iba umožňuje rozsiahlejšie špehovanie ľudí
Zavádzame plošné špehovanie obyvateľstva, kvôli daniam a ako pomoc s bojom proti Covidu, ale všetko sú to iba domnienky, ktoré by expert na kybernetickú bezpečnosť Lupták zrušil. Na Slovensku je podľa neho veľmi veľká pravdepodobnosť, že systém... Čítať ďalej
03 | 09 | 2021 | Gabriela Fedičová