Taraba sa s novinármi a politikmi nemaznal! Vtedy im paragraf 363 nevadil, lebo Havran?
03 | 09 | 2021 I Ondrej ŠTEFIK

Šéf politickej strany Život NS Tomáš Taraba poukázal na dvojitý meter v prípade medializovaného rozhodnutie generálnej prokuratúry. Svoj status napísal na Facebook


„Pamätáte si ako generálna prokuratúra zrušila pred nástupom Žilinku obvinenie nenávistnému novinárovi Havranovi, ktorý hanobil kresťanov?...," začal svoj status z ostra.  NAKA ho vtedy trestne stíhala pre prečin hanobenia národa, rasy a presvedčenia podľa § 423 Trestného zákona a pre prečin ohovárania podľa § 373 Trestného zákona, kvôli textu, v ktorom agresívnym slovníkom hanobil kresťanov, najmä katolíkov. Napríklad Mazureka za to odsúdili. Dostal podmienku.

Poslanec NRSR ďalej pokračuje :„Zrušili mu to presne podľa paragrafu 363, ako použili pri Pčolinskom. Vtedy liberálne médiá nekvílili, že o Havranovi nemôže rozhodnúť ´nezávislý súd." Navyše Havrana nedržali vo väzbe, tak ako to bolo v prípade Pčolinského. Havran si vtedy dokonca chodil do relácií, kde sa Nake vysmieval.

„Vtedy Havran nevyplakával, že on sa chce pred súdom brániť. Vtedy poslanec za SaS Baránik nehovoril, že daného prokurátora treba dať dole aj inak. Krásna dvojtvárna faloš," napísal v závere Taraba.

Kamarátka Tódovej sa rozhodla ďalej trýzniť Kováčika. Neuveríte, na čo sa vyhovorila
Sudkyňa Záleská rozhodovala o ďalšej väzbe Kováčika. Správu priniesol napríklad portál HNonline. Čítať ďalej
03 | 09 | 2021 | Ondrej ŠTEFIK