Saganov najväčší súper má problémy s výkonom, tvrdí, že na vine je vakcína
02 | 09 | 2021 I Petra Demková

„Spím dobre, trénuje sa mi dobre, cítim sa dobre, ale chýbajú mi tri percentá výkonu. Viem, že niečo nie je dobre, domnievam sa, že tu neprebehol dostatočný výskum ohľadne vplyvu vakcín na telá profesionálnych športovcov,“ povedal Greg van Avermaet.



Dnes je všetko inak

Belgičan Greg van Avermaet dokázal v minulosti našej hviezde cyklistiky v minulosti pripraviť krušné chvíle. Dnes sa zdá, že je všetko inak.

Skvelý cyklista prežíva veľké trápenie. „Na bicykli mu to vôbec nejde, medzi najlepšími ho spravidla neuvidíte. Na pretekoch v Beneluxe, kde štartuje aj 31-ročný Slovák, prezradil, čo ho škrie,“ informuje Pravda.

„Moje telo bojuje s neznámym nepriateľom. Môže to byť vakcína. Výsledky krvných testov vôbec nie sú dobré,“ prezradil médiám cyklista. „Za normálnych okolností by som skončil v najlepšej dvadsiatke,“ dodal.

Nezmestil sa však ani do najlepšej stovky. To je pre rodáka z Lokerenu nezvyčajné.

Príbeh Murínovho známeho s MUDr. Sabakom pokračuje. Neuveríte, čo sa dialo po zverejnení!
„Žiadny lekár sa nesmie prepožičať propagande, ak je šírená selfie-vládou plagiátorov. Pričom na druhej strane sú názory iných lekárov umlčiavané a ignorované. To do serióznej demokratickej spoločnosti nepatrí,“ napísal... Čítať ďalej
01 | 09 | 2021 | Petra Demková

Dostal dve dávky Pfizeru

Pravda informuje o tom, že 36 ročný pretekár dostal dve dávky vakcíny od firmy Pfizer. „Spím dobre, trénuje sa mi dobre, cítim sa dobre, ale chýbajú mi tri percentá výkonu,“ priznal. O svoje pocity sa podelil v časovke, v ktorej šiel na svoj limit, ale aj tak to nestačilo na dobré umiestnenie.

„Viem, že niečo nie je dobre, domnievam sa, že tu neprebehol dostatočný výskum ohľadne vplyvu vakcín na telá profesionálnych športovcov. V najbližších dňoch pôjdem za doktorom a ak mi povie, že si mám dať prestávku, tak to urobím,“ povedal ešte van Avermaet.

Za týchto okolností nebude cyklista štartovať ani na nadchádzajúcom svetovom šampionáte doma v Belgicku.

„Van Avermaet nie je prvým pretekárom v profi pelotóne, ktorý má podozrenie, že vakcína nepriaznivo ovplyvňuje výkon jazdcov. Pred pár mesiacmi sa posťažoval ďalší veterán – Dán Jakob Fuglsang,“ uzatvára Pravda.

Napriek miliardových ziskom: Drastické zvýšenie cien vakcín (Christoph Uhlmann)
Komentár Christoph Uhlmann (Wochenblick) Čítať ďalej
01 | 09 | 2021 | Ingrid Vrabcová