Príbeh Murínovho známeho s MUDr. Sabakom pokračuje. Neuveríte, čo sa dialo po zverejnení!
01 | 09 | 2021 I Petra Demková

„Žiadny lekár sa nesmie prepožičať propagande, ak je šírená selfie-vládou plagiátorov. Pričom na druhej strane sú názory iných lekárov umlčiavané a ignorované. To do serióznej demokratickej spoločnosti nepatrí,“ napísal Murín.



Murínovmu známemu ochrnula polovica tváre

Murín začína pokračovanie príbehu pripomenutím, čo sa vlastne udialo. „Opísal som tu dnes skúsenosť dôveryhodného známeho s vyšetrením u pána doktora Sabaku. Ten známy má ochrnutú polovicu tváre už niekoľko mesiacov a u dr. Sabaku hľadal pomoc. Tvár mu ochrnula po očkovaní (takých prípadov je iste viac, ako tu pred časom odznelo v debate). A odpovede, či je to možné sa ten známy nedočkal. Takže som len uviedol konkrétny prípad a čakal, že sa ozvú podobne postihnutí,“ začína svoje rozprávanie známy biológ a spisovateľ Murín.

Gustáv Murín: Fakt zaujímavá príhoda, po ktorej doktor Sabaka doslova onemel
Doktor Peter Sabaka patrí medzi našich najznámejších a asi aj najhorlivejších propagátorov očkovania proti koronavírusu. Pre vec je z „neznámeho“ dôvodu až taký zapálený, že ak mu niekto v jeho teórii odporuje, stáva sa v jeho očiach... Čítať ďalej
31 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik

To, čo nasledovalo, šokovalo

To, čo nasledovalo, spisovateľa šokovalo: „A ukázalo sa, že to vybudilo celú smečku hejterov, ktorí zaplavili svojimi útokmi a urážkami môj profil, bez toho, aby k tomu napísali čokoľvek konkrétne a vecné. Čistá davová psychóza. Bolo toho toľko, že naozaj nemám čas tú znôšku nenávisti k inému názoru a iným skúsenostiam stále sledovať a riešiť.“

„Ale jedno užitočné to prinieslo - ukážku, že očkovací fanatici ignorujú fakty, argumenty, názory odborníkov a negatívne skúsenosti postihnutých (ich svedectiev som vypočul viacero),“ konštatuje Murín.
Žiadny lekár sa nesmie prepožičať propagande

„Pokiaľ viem, tak pán Sabaka nie je odborník na virológiu a neberie žiadnu zodpovednosť za vedľajšie účinky experimentálneho očkovania provizórne schválenými vakcínami. Namiesto vecnej diskusie sa pán Sabaka prepožičal k jednostrannej propagande. To vedec nerobí a ani doktor by sa k tomu nemal znižovať.

To, čo vyvolal (ako sa ukazuje), je čistá hystéria založená na davovej psychóze a ak sa k nej prepožičiava niekto s doktorským titulom, tak je to neakceptovateľné. Žiadny lekár sa nesmie prepožičať propagande, ak je šírená selfie-vládou plagiátorov. Pričom na druhej strane sú názory iných lekárov umlčiavané a ignorované. To do serióznej demokratickej spoločnosti nepatrí.

Na záver ponúkol RNDr. Murín aj svoje stanovisko k očkovaniu. Pokúsil sa ich zhrnúť v tomto blogu.

Šokujúce VIDEO doktora Hodkinsona: Neriskujte svoj život a život svojho dieťaťa očkovaním!
Proti očkovaniu na COVID-19 experimentálnymi vakcínami sa postavili už mnohé svetové vedecké a lekárske kapacity. Žiaľ, naša vláda aj vlády iných štátov počúvajú len tých, ktorí tvrdo presadzujú očkovanie. Jedným z tých, ktorí sú zásadne proti, je... Čítať ďalej
31 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik