Lipták opäť šokuje: Tieto „vakcíny“ neboli vytvorené aby nás chránili pred pandémiou (VIDEO)
31 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Vedci a lekári, ktorí sú proti očkovaniu a vakcínam, ale aj tí, ktorí navyše COVID za pandémiu nepovažujú, sú označovaní za antivaxerov. A s nimi vlastne aj všetci tí, ktorí sa stotožňujú s ich tvrdeniami. Patrí medzi nich i lekár Peter Lipták.


Doktor Lipták od začiatku vystupoval nielen proti hromadnému testovaniu, ale aj očkovaniu a v neposlednom rade i noseniu rúšok. Zaradil sa teda medzi tých odborníkov, ktorí nedostávali priestor v žiadnom z médií na prezentovanie svojich názorov, respektíve k diskusii s ľuďmi s opačnými názormi. Lipták však na svojom profile zverejnil video, v ktorom mu Televízia Slovan poskytla väčší priestor na otvorené odprezentovanie svojich názorov.
Po tejto vakcíne je hlásených v európskej databáze vedľajších účinkov už 20 tisíc úmrtí, a to aj detí

„Pravda je niečo, čo sa aj v našej spoločnosti musí dostať z toho mora klamstiev,“ hovorí na úvod Lipták. Tvrdí, že prezentuje tú pravdu a mnohé inštitúcie reprezentujú lož, a preto ho chcú umlčať. „Treba povedať, že ja som vakcinátor! Som jednoznačne za očkovanie, ba dokonca som 1000 percent aj za očkovanie proti covidu, ale treba povedať, že som proti týmto vakcínam preto, lebo toto nie sú vakcíny,“ hovorí na plné ústa kontroverzný lekár.

A dodáva: „Tieto ‘vakcíny’ neboli vytvorené, aby nás chránili pred pandémiou, ale pandémia bola umelo vytvorená preto, aby sme boli prinútení dať si pichnúť túto látku, ktorá má zrejme nejakú úlohu.“ Lipták je však zásadne proti tomu, aby sa táto látka aplikovala nielen komukoľvek, ale najmä deťom. „Ak by to bola vakcína, tak tá musí byť bezpečná a účinná. A to aj pre deti. Ak by taká bola, tak ich pokojne môžeme zaočkovať. Len u nich by tá bezpečnosť musela byť absolútna, pretože deti nie sú Covidom vôbec ohrozené,“ vysvetľuje doktor Lipták.

Lipták dáva rady na úspešné zvládnutie Covidu. TOTO by ste mali vedieť!
Jedným z lekárov, ktorí sa na Slovensku vzopreli vláde a ministerstvu zdravotníctva v boji s koronavírusom je aj kontroverzný doktor Peter Lipták. Ministerstvo síce pred pár dňami podalo na neho podnet na Slovenskú lekársku komoru, on si však za... Čítať ďalej
28 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik


S prižmúrením očí by sme podľa Liptáka deti mohli očkovať preto, aby sa cez nich infekcia neprenášala na dospelých. „Tým, že budeme očkovať deti, povedzme, že budeme chrániť dospelých. Ale to sa môže urobiť len vtedy, ak tu máme absolútne bezpečnú vakcínu. To znamená, že po nej nemôže nikto zomrieť. Po tejto vakcíne máme hlásených v európskej databáze vedľajších účinkov už 20 tisíc úmrtí, a to aj detí,“ šokuje lekár. „Som za očkovanie proti covidu aj za očkovanie detí proti covidu, ale nie aplikovanie tejto látky, ktorá nie je vakcína. Nielenže to nie je bezpečné, ale ona nie je ani účinná,“ prízvukuje Lipták.

Lipták varuje: Vezmime si príklad z Izraela. Nefunguje to!
Očkovanie proti koronavírusu má v Izraeli doslova šialené výsledky. Čím viac sa tam očkuje, tým je to horšie. Naši „odborníci“ to ale akosi nechcú vidieť. Prečo? Prečo hádžu našich ľudí ako obetných baránkov „vede“, respektíve farma firmám, ktoré... Čítať ďalej
27 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik

V prípade delty je ochorenie miernejšie, nespôsobuje taký ťažká zápal pľúc ako v prípade alfy

„To, že nie je účinná vidíme aj v Izraeli, ktorý čím viac očkuje tým horšie na tom je. Očkovanie nefunguje, zlyhalo. Možno práve preto, že nebolo vyvinuté ako očkovanie, ale preto, aby nás v pandémii donútili si pichnúť túto látku,“ konštatuje Lipták. Vo svete sa však už začína očkovať treťou dávkou vakcíny.

„V Izraeli je situácia taká, že už má 1,5 milióna ľudí aj tretiu dávku a denne tam pribúda asi deväťtisíc nových prípadov nakazených, z ktorých zomrie asi 20 až 30 ľudí. Z nich sa asi tri štvrtiny zaočkovaných. Nech sa na to pozerám, ako sa pozerám z hľadiska medicíny založenej na dôkazoch, tak tam nevidím význam očkovania. Nevidím preto zmysel aby Slovensko išlo izraelskou cestou,“ hovorí Lipták. Poznamenáva, že sme na tom teraz oveľa lepšie ako Izrael, a to aj z hľadiska úmrtnosti, kde máme už dlhšie nulu.



Podľa Liptáka musíme hľadať takú cestu ako krajiny, ktoré sú na tom lepšie ako Izrael a aj ako my. Napríklad Egypt, kde sa liečia Ivermectinom, takže i ten má zrejme veľký význam. Lipták priznáva, že v ordinácii má pacientov, ktorí sú aj teraz chorí, ale covidových je málo. „Akoby sme mali covidové prázdniny,“ žartuje doktor Lipták. „U Delta variantu je ochorenie miernejšie, nespôsobuje taký ťažká zápal pľúc ako u variantu Alfa. A tie príznaky sú také, ako keď ste prechladnutý a pomerne veľký príznak toho je, že máte nádchu. Variant Delta je oveľa ľahšie ochorenie ako variant Alfa. Ak sa niekto opýta, o čom hovorím, že ako sa dá na nádchu umrieť tak ja mu poviem, že zomierajú najmä tí ľudia, ktorí majú pridružené vážne choroby,“ dodáva na záver videa doktor Peter Lipták.

Lipták: Na niečo, čo nevieme diagnostikovať, boli vyvinuté experimentálne látky a skúšajú ich na ľuďoch
Spása menom vakcína mala zachrániť svet od zákerného koronavírusu. Mala, lenže akosi to nefunguje. Poukazujú na to mnohí odborníci, vedci aj lekári. Niektorí sa síce pokúšali nákazu liečiť, no vlády ich v tom blokovali. Spásou mali byť totiž –... Čítať ďalej
25 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik