Lipták dáva rady na úspešné zvládnutie Covidu. TOTO by ste mali vedieť!
28 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Jedným z lekárov, ktorí sa na Slovensku vzopreli vláde a ministerstvu zdravotníctva v boji s koronavírusom je aj kontroverzný doktor Peter Lipták. Ministerstvo síce pred pár dňami podalo na neho podnet na Slovenskú lekársku komoru, on si však za svojimi tvrdeniami a prácou stojí.


Lekár Peter Lipták je jedným z tých, ktorí COVID-19 považujú iba za istú formu chrípky, ktorá sa má liečiť už v ordináciách. Nie až v nemocnici. Preto od začiatku odmietal nielen hromadné a celoplošné testovanie, ale aj nosenie rúšok a očkovanie experimentálnymi vakcínami. Lipták tvrdí, že na COVID-19 zaberá našimi „odborníkmi“ odmietaný Ivermectin a v statuse informuje o tom, ako liečiť ambulantne aj v domovoch dôchodcov.
Iba včasná ambulantná liečba zachraňuje životy covidových pacientov

„Treba dávať včasnú komplexnú liečbu, už obvodnými lekármi v ambulanciách. Pacientovi so symptómami urobiť antigénový test a ak je pozitívny, hneď v ambulancii dať liečbu. Ak nedajú obvodní včas acylpyrín, ivermektín a isoprinosín, už sa to nedá v nemocnici zachrániť. A antibiotiká ako Azitromycin (Sumamed) a Doxycyclin (Doxyhexal) majú aj protivírusový účinok. Preto ich treba dať pri kašli a teplotách tiež hneď v ambulancii na začiatku a netreba váhať.

Iba včasná ambulantná liečba zachraňuje životy covidových pacientov,“ píše v úvode statusu Lipták. Tak sa podľa neho pripravíme na tretiu vlnu. V nej by mal byť zlatým štandardom Ivermectin. „Protokoly pre ambulantnú liečbu a domovy dôchodcov: Stratifikácia - N-A-S1-S2-V,“ uvádza lekár. Hneď aj vysvetľuje, čo si pod týmito skratkami predstavuje a ako by mala liečba Ivermectinom a inými liekmi či vitamínmi prebiehať.



Podrobný návod pre lekárov

Následne poskytol známy lekár podrobný návod, ako predpisovať liečbu. Ten si môžete prečítať TU.

Neuveriteľné: Izraelčania publikovali významnú štúdiu o Ivermectine, nášmu ŠÚKL je to však málo
Izraelčania publikovali významnú štúdiu o Ivermectine. Nášho ŠÚKL sa to zjavne netýka. Zrejme preto, lebo Ivermectin je lacný a môže na rozdiel od vakcín naozaj pomôcť ľuďom. Čítať ďalej
08 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik