Gustáv Murín: Fakt zaujímavá príhoda, po ktorej doktor Sabaka doslova onemel
31 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Doktor Peter Sabaka patrí medzi našich najznámejších a asi aj najhorlivejších propagátorov očkovania proti koronavírusu. Pre vec je z „neznámeho“ dôvodu až taký zapálený, že ak mu niekto v jeho teórii odporuje, stáva sa v jeho očiach nežiaducim.


Veľmi zaujímavú príhodu opísal v statuse známy prírodovedec, biológ, spisovateľ, esejista, publicista, dramatik a scenárista Gustáv Murín. Týkala sa spomínaného doktora Petra Sabaku. Po tom, čo sa mu udialo, doslova „onemel“.

Murín opisuje príhodu, v ktorej sa jeden jeho známy dostal po známosti k známemu propagátorovi očkovania proti COVID-19 doktorovi Petrovi Sabakovi.

„Prišiel tam s tým, že známy má ochrnutú polovicu tváre už niekoľko mesiacov a u dr. Sabaku hľadal pomoc. Tvár mu ochrnula krátko po očkovaní (takých prípadov je iste viac, ako tu pred časom odznelo v debate). A odpovede, či je to ochrnutie možným následkom toho očkovania sa ten známy nedočkal.“ napísal v krátkom statuse Murín.

Aj z tohto je vidieť, aké je správanie lekára, ktorý nechce pochopiť, že experimentálne vakcíny nie sú len zdravie a akože sloboda, ale prinášajú aj nežiaduce a veľakrát veľmi nebezpečné účinky či dokonca smrť.

MUDr. Peter Sabaka tvrdí veci, ktoré sú v príkrom rozpore s tým, čo tvrdia iní odborníci
MUDr. Peter Sabaka tvrdí veci, ktoré sú v príkrom rozpore s tým, čo tvrdia iní odborníci. Sabaka napísal, že Delta „zabíja rovnako ak nie viac“ ako koronavírus, ktorý sme tu mali v zime. Čítať ďalej
31 | 07 | 2021 | Petra Demková