Zarobí na masívnom znamienku: Dcére Čaputovej pomôže v modelingovom svete aj jej priezvisko
30 | 08 | 2021 I Tibor Sipos
Môže mať dcéra Zuzany Čaputovej výhody vďaka svojej mame? Emma Čaputová, ktorá je len rok pred dospelosťou, podpísala kontrakt s modelingovou agentúrou Exit Model Management, informuje Pluska.

Na tvári má pritom znamienko o čosi väčšie ako je zvykom, avšak v dnešných modelingových kritériách to nepredstavuje žiadnu hrozbu, práve naopak. „Modeling nehľadá prvoplánovú krásu, ale originalitu a jedinečnosť. Jej výzor môže byť v istých situáciách vítanou výhodou, inokedy zas prekážkou,“ skonštatoval modelingový odborník Saša Jány.

„Teraz je trend veľmi originálnych tvárí. Modeling sa im však nebránil nikdy. Keď má niekto veľmi špecifický look, musí byť v kombinácii s extrovertnejšou povahou. Správne vystupovanie a osobnosť ju môžu posunúť k úspechu, no pri nekomerčných tvárach je to vždy trochu náhoda. Slečnu Emmu som osobne nestretol, takže sa mi veľmi ťažko posudzuje jej potenciál len z fotografií. Predpokladám, že keď sa chce venovať modelingu, spĺňa aj tieto kritériá,“ dodal.

Mladučká Emma má navyše takmer dokonalé miery 88 - 61 - 89, čo je obrovským plusom. Potenciál v nej vidí aj manažér svetových top­modeliek Miro Šimonič. Podľa neho môže byť jej priezvisko obrovskou výhodou. „Neuveriteľnou hodnotou je, že ide o dcéru prezidentky Slovenskej republiky, ktorá je vo svete dosť populárna. Záleží na tom, ako sa to zmanažuje a predá,“ skonštatoval.

Jakubec: Vlastizrada, zločin genocídy či zmarené referendum - sedem najväčších prešľapov Čaputovej
"Nešťastných 7 a zradkyňa v akcii." Kontroverzný spevák šlágrov Martin Jakubec to vláde ani prezidentke Zuzane Čaputovej opäť nedaroval. V príspevku na Facebooku kritizuje jej prešľapy, ktorých sa za vlády OĽaNO dopustila. Čítať ďalej
17 | 08 | 2021 | Tibor Sipos