Matovič chcel opäť zaujať svojím mačiakom. A aj mu to vyšlo, ľudí opäť poriadne nasrdil
30 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Šéf OĽaNO Igor Matovič sa v poslednom čase preslávili aj „vysoko intelektuálnymi“ statusmi milovníka zvierat. Ešte 5. júna v jednom z nich predstavil svojho mačiaka. Spomína ho aj teraz. Naozaj zvláštnym spôsobom.


Matovič za prekvapeniami nikdy nechodil ďaleko. Tak snaží ľudí zaujať tým, akého má doma šikovného mačiaka. V statuse sa pýši, že už z neho vyrástol „trojkilový fešoun“. Ak si však náš financmajter myslel, že tým získa plusové body, zmýlil sa. Dočkal sa opäť najmä kritiky.
Matovičov trojkilový "fešoun"

„Mačiak vyrástol. Už je z neho trojkilový fešoun. A nevyzerá, že s podrastaním skončil. V piatok som sedel s majstrom za stolom. Zrazu prišiel, vyskočil na stôl a rozvalil sa presne na zošit, do ktorého sme sa práve chystali niečo načmárať,“ napísal Matovič. A reakcie ľudí v diskusii pod statusom? Však posúďte sami.


Trápny človek, radšej napíš, kedy zmizneš z miesta, na ktorom nemáš čo robiť

„Ty debil koho zaujíma tvoj kocúr, o to sa staraj aby mladí ľudia mali lacné dostupné bývanie, tak ako sme to mali my staršia generácia za socíku. A keď nie je lacné, tak potom aby mali aspoň spolu minimum 14 000 eurové platy v čistom ako manželia. A vychovávali deti aspoň po tri, aby boli motivovaní pre budúcnosť Slovenska, aby slovenský národ prežil vás debilných politikov. Aby neutekali preč z tohto fašistického buzerantského štátu za lepším životným prostredím a lepšou budúcnosťou,“ napísal poriadne ostro Oto Lehocký.

„Aspoň vidíme, kto vymýšľa tie vaše skvelé nápady. Myslím, že takto sa objednávali aj antigénne testy“ pridáva Jaroslav Koutný. „A? To ako koho zaujíma? Trápny človek, radšej napíš kedy zmizneš z miesta, na ktorom nemáš čo robiť,“ odkazuje nášmu financmajstrovi Silvia Devill.

TOTO Matovič s Pollákom tak ľahko nerozdýchajú. Dezider Horváth im to poriadne natrel (VIDEO)
Igor Matovič si pred parlamentnými voľbami zakladal na tom, že vo svojich radoch má aj Rómov (alebo cigánov, pretože niektorí oslovenie Róm nemajú radi), ktorí mu tiež dopomohli k výsledku, ktorý nikto nečakal. Zdá sa však, že karta sa obracia.... Čítať ďalej
29 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik

Čo tak urobiť z kocúra ministra?

„Igorko, už druhý týždeň sledujem tú gamblerskú estrádu, len aby som neprišiel o 100 tisíc. Pozerám nudný a otravný program a je mi z toho na zvracanie. Tak by som sa opýtal rovno, ako to sám máš rad, neuvažoval si, že by si konečne šiel do penzie a odovzdal žezlo manželke?“ pripíja sa do diskusie Tibor Kiss.

„Múdry kocúr. Rozumie sa aj bytovej architektúre. Nenapadlo vás spraviť z neho poslanca alebo ministra?“ pýta sa Ivan Bella. „Mne to príde ako úbohé provokovanie národa. Máme tu iných politikov, reprezentantov štátu, ktorí dávajú zmysluplné príspevky hodné ich postavenia. A máme tu toto... Príspevky typu a úrovne, že by ich nezavesil von ani podpriemerný fejsbukový užívateľ. Za mňa hanba i tragédia,“ netají Peter Gibala.



„Pripravuje daňovú reformu a draftuje nový štátny rozpočet? Radšej keby bol zodpovedný za lotériu on. Nie, nechcem návrat Ficohlasu ani fašistov vo vláde. Chcem kompetentne konajúcu vládu. Nie niekoho, kto prizná, že nebol pripravený, a fláka to ďalej. Štát nie je odfláknutá diplomová práca,“ konštatuje Ivanka Novotná. „Aha, takže tvoj kocúrik je tvoj poradca. To aj vyzerá tak Slovensko,“ pridáva Mau Pasionate.

René Pudleiner odkazuje Matovičovi: Na tvoju hlavu sa znesie hnev národa, aký Slovensko nepamätá
Nasrdených ľudí na Igora Matoviča pribúda každým dňom. A nič na tom nemení ani fakt, že sa ich snaží podplatiť očkovacou lotériou. Teda iba tých, ktorí si nechali pichnúť do tela experimentálnu vakcínu. Tí ostatní mu na také peniaze kašlú a ich... Čítať ďalej
24 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik