René Pudleiner odkazuje Matovičovi: Na tvoju hlavu sa znesie hnev národa, aký Slovensko nepamätá
24 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Nasrdených ľudí na Igora Matoviča pribúda každým dňom. A nič na tom nemení ani fakt, že sa ich snaží podplatiť očkovacou lotériou. Teda iba tých, ktorí si nechali pichnúť do tela experimentálnu vakcínu. Tí ostatní mu na také peniaze kašlú a ich hnev rastie.


Igor Matovič sa po voľbách dlho na „víťaznej“ vlne neviezol. Čím ďalej, tým ho nenávidelo viac ľudí. Ich hnev sa začala stupňovať najmä na jeseň minulého roka "riadil" pandémiu. Povinné testovanie bolo už iba špičkou ľadovca. O tom, ako je šéf OĽaNO „milovaný“ národom, svedčí aj status Reného Pudleinera, ktorý zverejnil facebookový profil Znížme platy politikom.
Ty si nebol premiér, ale biely kôň, čaká ťa tvrdý kriminál! Si pripravený?

„Miliónom ľudí si bez mihnutia oka likvidoval životy škeriac sa im pritom arogantne do ich zúfalých oči. Ľudia stáli v zime v nekonečných frontách na tie najpodradnejšie testy, aké si zohnal, aby si zarobil na ľudskom utrpení a strachu. Aby si zarobil na týraní detí, ktorým si nechal strkať hlboko do nosov až k mozgu testovacie tyčinky, ktorými by si neotestoval ani psa. A smial sa im pritom v teple s plným bachorom počítajúc so ženou milióny eur,“ začína poriadne kritický status René Pudleiner.

„Na tvoju hlavu sa znesie hnev národa, aký Slovensko nepamätá. Si pripravený?“ pýta sa šéfa OĽaNO pisateľ statusu. Dodáva, že nemá žiadnu šancu utiecť pred trestom. „Čaká ťa tvrdý kriminál,“ odkazuje expremiérovi Matovičovi.

„Ty si nebol premiér, ale biely kôň. Teraz budeš predhodený slovenskému národu ako obetný baránok, ktorý má utíšiť hnev miliónov ľudí .Toto je tvoja pravá rola. Už ti začína svitať? Dobre ráno, prišlo mlieko, a ty si to všetko vypiješ až do dna. Soros hľadal najväčších hlupákov, aby to všetko nakoniec mal kto odsedieť vo väzení. Povedali ti, že vieš lietať a ty si im uveril, že?“ kladie René nášmu súčasnému financmajstrovi ďalšiu otázku. „Čím väčší hlupák, tým vyššia pozícia a zodpovednosť,“ dodáva Pudleiner, podľa ktorého bola preto slovenská vláda pre obdobie korony vyskladaná z tých najprimitívnejších ľudí, akí boli k dispozícii. „A teraz budete jeden za druhým svinským krokom pochodovať pekne krásne za mreže,“ odkazuje im.

Matovičova očkovacia lotéria zabáva celý internet. Zrejme až na pani Zuzanu z Prešova (FOTO)
Slováci majú o zábavu postarané, aj keď mnohých skôr praktiky donútiť občanov k očkovaniu hnevajú. Internetom sa šíria meme obrázky súvisiace s očkovaciou lotériou, ktorú inicioval expremiér a minister financií Igor Matovič. Slováci to nedarovali... Čítať ďalej
18 | 08 | 2021 | Tibor Sipos

Svojím dcéram si zničil životy a budú musieť tajiť, že si ich otcom

Nič neurobí podľa Pudleinera Slovákom takú radosť ako vidieť Igora Matoviča plakať a prosiť o milosť. „Čím viac budeš revať, tým viac sa budú Slováci váľať smiechom a tešiť. Neexistuje väčšia úľava pre národ ako vidieť tvoju vystrašenú a vyplakanú tvár pred súdom. Zalepíš si oči ako Pavol Rusko? Nič ti už nepomôže. Dostal si sa do pozície, keď každé tvoje utrpenie činí miliónom ľudí neskutočnú radosť a potešenie. Aký je to pocit?“ pýta sa na diaľku René expremiéra a šéfa OĽaNO.

„Svojím dcéram si zničil životy a budú musieť tajiť, že si ich otcom. A čo tvoja žena? Ako dopadne? Ľudia sa už nevidia na toto predstavenie dočkať. Milióny ich sedí v prvej rade. Teraz sa budú zabávať pre zmenu oni,“ odkazuje Matovičovi Pudleiner a na samý záver dodáva ešte jedno proroctvo: „V base budeš hrávať staré songy na hudobnom nástroji, ktorého názov sa začína na písmeno K, ale klavír to nebude.“

Matovič to za lotériu poriadne schytal: „Vy ste chorý človek. Toto mohol vymyslieť len zákerný sadista!“
Igorovi Matovičovi sa opäť podarilo poriadne nasrdiť Slovákov. Včera sa totiž spustila jeho toľko vychvaľovaná očkovacia lotéria. Kým on sa na sociálnej sieti teší z toho, akú super genialitu zase vymyslel, Slováci mu za to v diskusii veruže... Čítať ďalej
16 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik