Mesík: Štúdia izraelských vedcov je naozaj zaujímavá. TOTO by ste ale nečakali
29 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Veci, ktoré sa dejú v Izraeli v súvislosti s nákazou zaočkovaných ľudí sa zrejme neočakávali, no sú tvrdou realitou. Očkovanie proti koronavírusu jednoducho nefunguje. Ukazuje sa totiž, že urýchlené používanie ešte stále experimentálnych vakcín proti COVID-19 je najmä záležitosťou biznisu.


Izrael patrí z hľadiska percent k najzaočkovanejším štátom sveta. To, že sa tam nakazilo množstvo ľudí zaočkovaných dvomi dávkami, ba že majú ťažký priebeh a dokonca i zomierajú dokazuje tvrdenia mnohých vedcov a lekárov, že súčasné experimentálne vakcíny sú málo účinné a slúžia iba na obrovské zisky farmaceutických firiem. Situáciou v Izraeli sa v statuse zaoberá analytik bezpečnostných rizík a vyštudovaný lekár Juraj Mesík.
Prirodzene získaná imunita je oveľa robustnejšia ako vakcinačná!

Izraelskí vedci podľa Mesíka uverejnili v preprinte rozsiahlu retrospektívnu štúdiu, v ktorej porovnali výskyt Covidu a hospitalizácií u dvoj-očkovancov ktorí neprekonali covid (spolu 673 676 ľudí v analýze), neočkovaných ľudí, ktorí covid prekonali (62 883 ľudí v analýze) a 42 099 ľudí, ktorí prekonali covid a potom si ešte dali pichnúť jednu dávku. „Výsledky neprekvapia nikoho, kto sa trochu orientuje v imunológii: prirodzene získaná imunita je oveľa robustnejšia ako vakcinačná,“ konštatuje v statuse Mesík a dodáva, že to znamená, že vládou silené masové očkovanie všetkých tých, ktorí už covid prekonali, je čisto komerčný projekt, ktorý nemá nič s ochranou zdravia.



„A je to veľká časť populácie. Len celkom zámerne K-P (korupčno-plagiátorská) vláda nechce vedieť koľko % takýchto ľudí u nás je. V jednej z analýz u očkovancov zaznamenali 13x vyššie riziko koronavírusovej infekcie ako u tých, ktorí prekonali infekciu a získali prirodzenú imunitu, a 27x vyššie riziko symptomatickej infekcie (teda ochorenia). Z 9 hospitalizovaných bolo 8 očkovancov,“ uvádza v závere statusu Juraj Mesík.

Lipták varuje: Vezmime si príklad z Izraela. Nefunguje to!
Očkovanie proti koronavírusu má v Izraeli doslova šialené výsledky. Čím viac sa tam očkuje, tým je to horšie. Naši „odborníci“ to ale akosi nechcú vidieť. Prečo? Prečo hádžu našich ľudí ako obetných baránkov „vede“, respektíve farma firmám, ktoré... Čítať ďalej
27 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik