Karin Majtánová sa opäť vydala: Toto je dôvod, prečo novomanželia čakali tak dlho!
29 | 08 | 2021 I Tibor Sipos

Po zdrvujúcom rozchode v roku 2011 sa zdalo, že už toho pravého ani nehľadá. Ten jej však postupom času do cesty prišiel sám a tento víkend si moderátorka a výherkyňa Miss Slovensko 1993 Karin Majtánová povedala svoje áno s jej dlhoročným priateľom Petrom Kremnickým, informuje Pluska.


Spečateniu ich vzťahu dlho bránil fakt, že Katrinin Peter sa už raz ženil v kostole. „Veľmi túžim po svadbe v kostole. Čakáme na nulitu Petrovho cirkevného sobáša. Keď nám to nevyjde, budeme mať len obyčajnú civilnú svadbu,“ vysvetľovala Majtánová pred časom. Dnes sa už veci majú inak a po siedmych rokoch vzťahu bolo na čase povedať si svoje áno.



Obrad nakoniec prebehol v bratislavskom evanjelickom kostole a novomanželia sa následne presunuli do reštaurácie na brehu Dunaja. Na požiadanie o ruku si Peter vybral perfektný čas. "Ja som Kaju požiadal o roku 7. 7. o 7. hodine, 7. minúte a v 7. sekunde," prezradil pre Nový Čas.

Známy slovenský herec s manželkou oznámili radostnú novinku! Budú štyria.
Známeho herca a jeho manželku čaká ďalší prírastok do rodiny! S radostnou novinou sa párik podelil na svojich sociálnych sieťach. Čítať ďalej
28 | 08 | 2021 | Tibor Sipos