ODHALENÝ PODVOD: Čerstvo zaočkovaní sú uvedení ako "neočkovaní". Zakrýva americká štúdia CDC úmrtia po očkovaní?
28 | 08 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Aký podvod! Očkovacia lobby a tvorcovia zdravotnej politiky sa priehľadným spôsobom snažia rozptýliť oprávnené pochybnosti o výhodách a znášanlivosti vakcín proti COVIDu, píše report24.news.



Diabol sa skrýva v detailoch

Diabol sa často skrýva v detailoch, alebo skôr v drobnom písme. A to najmä pri štatistikách, ktorými nás chcú výrobcovia vakcín a s nimi „spolupracujúci“ politici ukolísať. Radi používajú najrôznejšie triky, aby mohli šíriť nimi želané posolstvá, údajne založené na faktoch. To je aj prípad úmrtí v dôsledku očkovania, alebo obetí, o ktorých sa "predpokladá, že zomreli v súvislosti s očkovaním".

Všemožne sa tomu snažili zabrániť! Tajná zmluva o vakcínach spoločnosti Pfizer
Výrobca vakcín Pfizer sa zo všetkých síl snažil zabrániť zverejneniu zmlúv, ktoré uzavrel s krajinami na dodávku vakcín proti koronavírusu, informuje uncutnews.ch. Čítať ďalej
10 | 08 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Podvodné a zavádzajúce metódy

Nielen renomovaní odborníci a patológovia, ktorí z tohto dôvodu presadzujú zvýšené (alebo povinné) pitvy mŕtvych očkovaných osôb, majú podozrenie, že oficiálny extrémne nízky počet takýchto obetí je v skutočnosti oveľa vyšší. Naznačujú to metódy, ktoré možno nazvať jednoducho podvodnými, alebo zavádzajúcimi. Dosahujú sa nimi politicky vhodnejšie výsledky štúdií.

Napríklad štúdia, ktorú nedávno prezentovalo americké Centrum pre kontrolu a prevenciu chorôb (Centers for Disease Control and Prevention – CDC), obdoba nemeckého Inštitútu Roberta Kocha. Tá dospela k záveru, že u neočkovaných obyvateľov Los Angeles je 29-krát vyššia pravdepodobnosť hospitalizácie s COVIDom-19 ako u očkovaných obyvateľov. Okamžite nasledovali celosvetové titulky médií nadšených pre očkovanie: Očkovanie chráni pred ťažkým priebehom! A ak to tvrdí CDC, musí to byť pravda.

Izraelčania demonštrujú proti tretiemu očkovaniu: "Nie sme laboratórne potkany!"
Stovky ľudí vyšli do ulíc v Tel Avive proti tzv. "posilňovaciemu očkovaniu". Dôvod: Krajina zažíva masívnu vlnu infekcií a pravdepodobne skôr kvôli, než napriek očkovaniu, píše report24.news. Čítať ďalej
22 | 08 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Štúdie poplatné politikom

Bohužiaľ, aj zbežný pohľad na publikované údaje odhaľuje „finesy“, akými boli závažné či až tie najťažšie predstaviteľné – smrteľné prípady jednoducho „vymazané“ z vedeckého posudzovania. Všetky osoby, ktoré boli hospitalizované, alebo zomreli do 14 dní po podaní dávky vakcíny, sa jednoducho počítajú ako "neočkované".

Konkrétne to znamená, že v bezprostrednej fáze po očkovaní, keď sa vyskytujú najkritickejšie reakcie, sa dôsledky očkovania vôbec neskúmajú. Dotknuté osoby sa totiž nepovažujú za očkované. To je ako keby polícia považovala opitých vodičov za triezvych, ak im bola hladina alkoholu v krvi nameraná do 48 hodín od posledného pitia.

Unikol dokument: Pfizer napriek tlaku vlády upúšťa od povinného očkovania svojich zamestnancov
25 | 08 | 2021 | Ingrid Vrabcová


Nasledujúca tabuľka, na ktorú upozornili pozorní blogeri, (všimnite si najmä drobné písmo pod ňou), jednoznačne dokazuje podvod.



Vo zvýraznenej časti písanej drobným písmom sa (v preklade) uvádza:

"* Osoby sa považovali za úplne zaočkované ? 14 dní po druhej dávke dvojdávkovej série (vakcíny Pfizer/BioNTech alebo Moderna proti COVIDu-19), alebo po prijatí jednej dávky jednodávkovej vakcíny Janssen (Johnson & Johnson) proti COVID-19; za čiastočne zaočkované ? 14 dní po prijatí prvej dávky a <14 dní po prijatí druhej dávky dvojdávkovej série; a za nezaočkované <14 dní po prvej dávke dvojdávkovej série, alebo jednej dávke jednodávkovej vakcíny, alebo ak nie sú k dispozícii údaje z registra očkovania."

Švajčiarski policajti už nechcú mlčky presadzovať obmedzujúce covidové opatrenia (Erik Rusch)
Komentár Erika Ruscha (The Epoch Times) Čítať ďalej
18 | 08 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Nulový význam štúdie

Význam štúdie je teda nulový a samozrejme, vôbec nič sa nehovorí v závislosti od uhla pohľadu, o nebezpečnosti alebo "neškodnosti" očkovania. Jediné, na čo je tento druh výskumnej propagandy dobrý, je ukolísať obyvateľstvo falošným pocitom bezpečia v súvislosti s očkovacou kampaňou, ktorá je rovnako pochybná, ako zjavne neúčinná, dodáva na záver report24.news.

Keď sa povera stretne s očkovacím šialenstvom (Daniel Matissek)
Komentár Daniela Matisseka (Report24) Čítať ďalej
04 | 08 | 2021 | Ingrid Vrabcová