ABBA pred zverejnením novej hudby avizuje dôležité oznámenie
27 | 08 | 2021 I Imrich Kovačič / TASR

Švédska popová skupina ABBA avizovala na budúci týždeň dôležité oznámenie, zatiaľ čo fanúšikovia čakajú na jej prvé nové piesne za uplynulých 39 rokov.


Formácia vo štvrtok aktivovala svoju novú webovú stránku AbbaVoyage.com a vyzvala priaznivcov, aby sa na nej v prípade záujmu o nový projekt zaregistrovali.

Podľa stanice BBC sa predpokladá, že pôjde o už dlhšie pripravované "hologramové turné", ktoré ABBA pôvodne oznámila v roku 2016. Zároveň sa očakáva, že skupina zverejní päť nových skladieb, ktoré budú tento projekt sprevádzať.

Kvarteto, činné v rokoch 1972 – 1983 a od roku 2017 doteraz, sa vrátilo do nahrávacieho štúdia v roku 2018 a prisľúbilo, že ešte v tom istom roku zverejní dve nové piesne.

Špičková talianska volejbalistka nemôže športovať pre vážne problémy po očkovaní
Portál sport24.pluska.sk informuje o zmarenej kariére talianskej volejbalistky. Vakcína ju úplne vyradila z hry. Francesca Marconová sa nemôže zúčastňovať tréningov svojho mužstva Volley Bergamo. Hráčka má totiž problémy so srdcom a vinník... Čítať ďalej
23 | 08 | 2021 | Petra Demková


Tieto skladby – I Still Have Faith In You a Don't Shut Me Down – však boli opakovane odložené, pričom skupina teraz plánuje vydať päť skladieb ako poďakovanie fanúšikom za trpezlivosť.

Člen skupiny Björn Ulvaeus potvrdil, že nová hudba "určite" uzrie svetlo sveta v tomto roku. "Už nejde o to, či sa tak môže stať, ono sa to stane," povedal pre noviny Herald Sun.

Nová webová stránka obsahuje iba záhadný obrázok štyroch planét a dátum 2. september 2021. Podľa zmieneného denníka bude šou zahŕňať "abbatary" štvorice členov skupiny predvádzajúce hity ako Waterloo, Dancing Queen či Mamma Mia.

Súčasťou programu má byť aj dokumentárny film o comebacku skupiny, ktorú tvoria Agnetha Fältskogová, Anni-Frid Lyngstadová, Björn Ulvaeus a Benny Andersson.

Celosvetovo sa predalo 150 miliónov nahrávok skupiny. Jej posledný pobyt v štúdiu v roku 1982 priniesol hity Under Attack a The Day Before You Came, ktoré sa objavili na kompilačnom albume The Singles. Posledný koncert skupiny sa uskutočnil o tri roky skôr.

Najbohatší bezdomovec ( Foto vo vnútri)
Jeden z najbohatších Slovákov, ktorého majetok sa odhaduje na niekoľko stoviek miliónov eur, v poslednom období výrazne zmenil svoj imidž. Zakladateľ finančnej skupiny J&T v minulosti obľuboval luxusné a extrémne drahé kúsky oblečenia. V... Čítať ďalej
22 | 08 | 2021 | Mihale Razgyelova