Už aj médiá hlavného prúdu informujú. Britská moderátorka naozaj zomrela po očkovaní
26 | 08 | 2021 I Petra Demková

Británia je zdesená. Moderátorka BBC Lisa Shawová zomrela na komplikácie súvisiace s očkovaním AstraZenecou. K uzáveru definitívne dospela súdna lekárka. Informáciu prinášajú renomované médiá. 



Daily mail píše o smrti mladej ženy

V článku na renomovanom portáli Dailymail.co.uk tvrdia, že ide v Británii o vôbec prvý prípad, kedy bola priznaná oficiálna príčina úmrtia ako priamo súvisiaca s očkovaním proti Covidu. Na následky komplikácií zomrelo 72 Britov, ale prípad L. Shawovej je považovaný za prvý prípad, ktorý súdny lekár oficiálne pripísal vakcíne.
Moderátorka zomrela 3 týždne po prvej dávke

Zdravá 44-ročná žena, ktorá pracovala pre BBC Radio Newcastle zomrela v máji po bolestiach hlavy po prvej dávke očkovacej látky vyrobenej v Británii. Podľa britského revízneho lekára, sa celkovo po očkovacej látke AstraZeneca vyskytlo 417 prípadov zrážania krvi. Z takmer 50 miliónov podaných dávok.

Unikol dokument: Pfizer napriek tlaku vlády upúšťa od povinného očkovania svojich zamestnancov
25 | 08 | 2021 | Ingrid Vrabcová


Súdna lekárka Karen Dilksová uviedla, že L. Shawová mala v mozgu krvné zrazeniny, ktoré spôsobili smrteľnú mozgovú príhodu. Zomrela v zariadení Royal Victoria v Newcastle, tri týždne po prvej dávke.

Shawová, o ktorej nebolo známe, že by mala nejaké základné zdravotné problémy, začala mať týždeň po očkovaní „silné“ bolesti hlavy vrátane atakov bolesti do čela a za očami. O niekoľko dní neskôr vážne ochorela. Shawovej manžel Gareth Eve sa zúčastňuje aj na vyšetrovaní, s ďalšími členmi rodiny.
Vyjadrenia súdnych lekárov

Súdny lekár povedal: „29. apríla 2021 dostala prvú dávku očkovacej látky AstraZeneca a následne sa u nej vyvinula očkovaním spôsobená trombóza a trombocytopénia - zriedkavá a agresívna komplikácia spojená s očkovacou látkou AstraZeneca, ktorá bola základnou príčinou jej smrti. “

Doktor Christopher Johnson, konzultant na JIS-ke v nemocnici kde moderátorka zomrela, pri vyšetrovaní na súde Newcastle uviedol, že L. Shawová bola spočiatku liečená antikoagulantmi, ale po zistení krvácania bola vykonaná operácia na zníženie tlaku v jej mozgu. Poradca uviedol, že liečba moderátorky rádia BBC bola určená po konzultácii s národnou skupinou expertov, ktorá sa schádzala denne.

Na otázku, či jeho tím zastáva názor, že „základnou príčinou udalostí, ktoré Lisu tragicky postihli boli komplikácie po podaní očkovacej látky AstraZeneca“, Dr. Johnson odpovedal: „Myslíme si to, áno.“

Ďalšie tlaky na vakcináciu: Zamestnávatelia chcú mať čo najviac zaočkovaných zamestnancov
Lenin kedysi povedal: „Učiť sa, učiť sa, učiť sa!“ Zástancovia vakcinácie, ba dokonca aj zamestnávatelia zase kričia: „Očkovať, očkovať, očkovať!“ Čo na tom, že sú to iba experimentálne vakcíny, ktorých účinnosť už po pár mesiacoch klesá. Ba... Čítať ďalej
26 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik


Patológ Tuomo Polvikoski pri vyšetrovaní povedal, že Lisa bola pred podaním vakcíny fit a zdravá. Dodal: „sa zdá byť prekvapujúce, že sa u nej vyvinul tento druh trombózy“. Na otázku o základnej príčine smrteľnej zrážanlivosti v jej mozgu doktor Polvikoski uviedol, že klinický dôkaz "silne podporuje myšlienku, že bola skutočne spôsobená očkovaním".
BBC aj rodina smútia

Shawovej rodina vo vyhlásení uviedla: „Toto je ďalší ťažký deň. Smrť našej milovanej Lisy zanechala v našej rodine a našich životoch strašnú prázdnotu. Bola to skutočne najúžasnejšia manželka, mama, dcéra, sestra a priateľka.“ Následne požiadali o súkromie.

V tweete rádia BBC Newcastle, ktorý bol zverejnený krátko po Shawovej smrti jej kolegovia napísali: „Bola to vynikajúca moderátorka, úžasný priateľ a milujúca manželka a mama. Všetci sme úplne zlomení, otupení a zarmútení a nemôžeme uveriť, že v našich životoch ostala po Lise len prázdnota, ktorá sa nikdy, nikdy nezaplní."

Doktor Michal Piják sa dostal k informáciám o pacientovi Tiborovi. Všetko bolo inak!
Michal Piják má nové informácie ohľadom medializovaného prípadu pacienta T. M. „Lekári kliniky poskytli verejnosti zavádzajúce informácie o zdravotnom stave uvedeného pacienta, ktorého zneužili na propagáciu očkovania a finančne náročnej liečby,... Čítať ďalej
26 | 08 | 2021 | Petra Demková