Blaha: Lipšic ako hlava mafie to schytáva od Slovákov. Neveria mu a pýtajú sa, prečo už nesedí v base!
26 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Šéf špeciálnej prokuratúry, politik Daniel Lipšic má v opozícii nepriateľov. Ako sa však ukazuje, sympatie nemá ani u pospolitého ľudu. Ba práve naopak. Slováci ho odsudzujú za jeho minulosť, ktorá je navyše poškvrnená smrťou človeka. Hnevajú ich aj jeho súčasné kroky, označujú ho za hlavu mafie.


Predstavitelia Smeru sa opäť vybrali do regiónov diskutovať s ľuďmi. Tém na to majú v súčasnosti viac ako dosť. Ako sa ukazuje, jednou z nich je aj osoba Daniela Lipšica. To, ako sa odvíjala diskusia s ľuďmi práve na tému Lipšic, opísal v statuse Ľuboš Blaha, ktorý je tiež jeho veľkým kritikom.
Útok na generálneho prokurátora znamená, že Lipšic je právny analfabet a je v koncoch

„Ako to, že Lipšic nie je ešte zavretý v base? Veď je to hlava mafie!“ kričal podľa podpredsedu Smeru nahnevaný pán v Kysuckom Novom Meste, ktorého Blaha doplnil: „Pozor, dnes tomu nehovoria mafia, ale Spoločenstvo. S veľkým S.“ Ľudia podľa Blahu špeciálnej prokuratúre neveria. „A prečo by aj verili? Na jej čelo posadili Lipšica, ktorý ako politik celé roky nenávidel Roberta Fica. V čom je jeho nezávislosť? Potom zabil človeka a vyvliekol sa z toho. Potom obhajoval Pentu a všetkých grázlov na čele s Kiskom a Matovičom. A ešte obhajoval aj takzvaných kajúcnikov, ktorí si vymýšľali obvinenia. Vďaka takýmto udavačom zlikvidovali i Milana Lučanského,“ povyťahoval Blaha zo skrine všetkých Lipšicových kostlivcov. Ľudia sú podľa Blahu presvedčení, že za týmto všetkým stojí Lipšic s Matovičom. A ich mafia, pardon, Spoločenstvo. S veľkým S.

Lipšic nechal svoju stranu NOVA v dlhoch: Teraz navyše schytala pokutu za prijatie finančného daru
26 | 08 | 2021 | Tibor Sipos


Lipšica vraj ľudia nenávidia. Však aj obvinil svojho nadriadeného Žilinku, že na neho vyvíjal hrubý nátlak, lebo chcel, aby zadržaného udavača Petrova predviedli na inšpekciu. Išlo o zatykač inšpekcie, ktorá odhalila systém narafičených udavačov, v ktorom vraj boli zapletení gestapáci od Lipšica a vyšetrovatelia z NAKA. „Aký nátlak? Je nátlak, ak váš nadriadený chce, aby ste dodržiavali zákon?“ pýta sa Blaha, podľa ktorého je choré ak Lipšic v Denníku N podlo útočí na generálneho prokurátora. „Znamená to, že je právny analfabet a že je v koncoch. Celý systém nastrčených udavačov sa mu rúti. Skôr či neskôr všetko vyjde najavo,“ konštatuje podpredseda Smeru. „Lipšicovi to raz zrátajú. Sami prokurátori. Oni vedia, kto môže za smrť Milana Lučanského. Vedia, čo Lipšic napáchal za zlo. Zrátajú to Lipšicovi! Aj jeho mafii!“



Blaha vie, že Slovensko Lipšicovi neverí a mediálna liberálna mafia robí najnovšie zo Žilinku monštrum, lebo si dovolil chrániť zákon pred Lipšicovými gaunermi. „Mafia musí byť už riadne zúfalá, keď ide už aj po Žilinkovi. Lipšic pomaly a isto končí. Stiahne so sebou aj svojich kumpánov. Preto sa Tódová tak trasie. Preto robí takú mediálnu nadprácu. Ľudia majú plné zuby očkovacieho teroru aj Lipšicovho gestapa,“ píše na záver statusu Ľuboš Blaha.

Fico: Lipšicov gang pripravuje zadržanie Zuriana a ďalších, ktorí odhalili manipulácie kajúcnikov
24 | 08 | 2021 | Peter Sulek