M. Uhrík: Horalky, politické kauzy, fiasko USA a pápež
23 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Človek by si povedal, že v lete bude od všetkého pokoj, lebo aj otravní politici idú dovolenkovať. Niektorí možno áno, no tí, ktorí tu zostali narobili celkom slušné „haló“. Teda aspoň v posedných pár dňoch určite. Ten, kto bol preč približne desať dní, ten sa nestíha čudovať.


Udalostí hodných zreteľa a pozastavenia sa u nás udialo veru dosť. Ako píše v statuse europoslanec a šéf hnutia Republika Milan Uhrík, preč bol iba chvíľu a už sa na Slovensku udial poriadny cirkus. A to hneď vo viacerých smeroch či oblastiach.
Za minulých vlád sa kradlo a korumpovalo vo veľkom, koľko sa nabalili teraz títo?

„Horalková vojna a infantilné fotky provakcinačných bojovníkov za zdravie, ako sa napchávajú nezdravými keksami. Keďže politici majú zakázané robiť reklamu firmám a ich výrobkom, tak podávame podnet na koaličných poslancov na Výbor Národnej rady pre nezlučiteľnosť funkcií,“ informuje hneď v úvode statusu Uhrík, podľa ktorého je takáto primitívna reklama minimálne na pokutu. „Mimochodom, majiteľ Sedity by si mal tiež vybrať, či chce robiť politiku alebo biznis. Ich kombinácia je vždy fatálna,“ myslí si šéf Republiky, ktorý sa vzápätí pristavuje pri výročí okupácie v auguste '68. „S vládnymi „priepustkami na slobodu“ v rukách nadávať na tých, čo nás utláčali. A nevidieť tých, čo nás utláčajú. Aké príznačné pre moderných „osvietencov“...,“ zhodnotil stručne túto udalosť europoslanec.

Uhrík: Očkovacia lotéria bola tragická fraška. Najhoršie na tom je, z akých peňazí to išlo - áno, vašich
Poslanec Milan Uhrík v reakcii na odvysielanie Matovičovej očkovacej lotérie skonštatoval ďalšie politické prerazené dno. V príspevku na sociálnej sieti bývalý Kotlebov zverenec vyzýva Slovákov, aby zastavili nezmyselné mrhanie... Čítať ďalej
17 | 08 | 2021 | Tibor Sipos


Ďalšou povšimnutiahodnou udalosťou pre Uhríka je ďalšia vlna zatýkaní a priznaní. „Čo si budeme nahovárať? Všetci vieme, že z veľkej časti ide o politické procesy proti opozícii (nevidím, že by sa riešili podpultové nákupy antigénových testov a podobné zlodejiny). Taktiež si však pamätáme, že za minulých vlád sa naozaj kradlo a korumpovalo vo veľkom. Keď sa na „drobných“ kauzách za 5-10 miliónov eur zodpovední popriznávali k státisícovým úplatkom, tak koľko museli pobrať na miliardových zákazkách za diaľnice, nemocnice, veľké nákupy techniky? Koľko sa nabalili súčasní vládni nominanti na MOM-kách a na utajených zmluvách vakcíny?“ pýta sa šéf hnutia Republika a sľubuje, že za to čo sa raz aj tak dozvieme, budú padať hlavy.

Uhrík poslal "najarogantnejšiemu ministrovi" Naďovi tvrdý odkaz: Ak tu chce ešte žiť, mal by prestať urážať občanov
Minister obrany Jaroslav nad nešetril urážkami, keď komentoval nedávne protesty pred budovou Národnej rady SR. Nespokojných občanov, ktorí sa nerozhodli len nečinne prizerať na politické dianie u nás, nazval opicami a dezolátmi. Na to sa rozhodol... Čítať ďalej
28 | 07 | 2021 | Tibor Sipos

Vedenie EÚ už apeluje na masové otvorenie hraníc pre afganských imigrantov

„Pád Afganistanu. Po 20-tich rokoch americkej intervencie a dvoch biliónoch dolárov vojenských výdavkov je situácia horšia ako predtým. Po Vietname, Iraku, Sýrii, Líbyi ďalšie fiasko. Najvyšší čas odpútať Slovensko od USA a skoncovať s americkými krvavými dobrodružstvami vo svete,“ konštatuje Uhrík, ktorý si všíma aj začínajúcu migračnú vlnu. „Vedenie EÚ už apeluje na masové otvorenie hraníc pre afganských imigrantov. Koľkých si vezme Amerika? Nech sa o utekajúcich kolaborantov postarajú tí, ktorí Afganistan rozvrátili. A skutočným utečencom pred džihádistickým Talibanom nech sa pomôže v strednej Ázii, nie v Európe,“ nabáda europoslanec Uhrík.



Šéfovi hnutia Republika neušla ani blížiaca sa návšteva pápeža. „Zistil som, že som zmeškal posledný termín pre očkovanie, aby som mohol vidieť pápeža. Mrzí ma, že ma to nemrzí. Zároveň však zisťujem, že očkovanie už pomaly vyprchalo aj Zuzane Čaputovej. Rýchlo Zuzana, treba tretiu dávku. Snáď sa nechce prezidentka stretnúť s pápežom s „exspirovanou imunitou“? My ostatní, ktorí máme radšej prirodzenú imunitu ako každoročné 2-násobné očkovanie, to prežijeme a pápeža si pozrieme v televízii,“ končí Milan Uhrík svoje zamyslenie sa nad dianím na Slovensku a vo svete za posledných pár dní a ešte dodáva: „Máme pred sebou ešte veľa práce. Náš cieľ je jasný, oslobodiť Slovensko z tejto tyranie. Všetko ostatné ide teraz bokom.“

Je to oficiálne: Očkovanie detí je nezmysel. "Pokiaľ nejde len o kšeft," podotýka Uhrík
20 | 07 | 2021 | Tibor Sipos