Ľ. Blaha: Žiadna veda, žiadna medicína, žiadne zdravotné dôvody. Iba TEROR
23 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Aj na Slovensku máme očkovací teror. Či sa to niekomu páči, alebo nie, je to tak. Kto nie je zaočkovaný je zlý a treba ho čo najviac obmedziť. Čo na tom, že je zdravý. Nevadí, obmedzme ho! Proti takémuto niečomu je aj podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha.


Zaočkovanosť Slovákov nie je taká, akú si vláda, ale určite aj farma firmy vo svojej honbe za miliardami eur či dolárov predstavovali. A bola by ešte menšia nebyť rozličných nátlakových akcií prakticky všade. Bokom s tlakom nie sú ale ani médiá, ktoré zase dostávajú od štátu peniaze za propagáciu očkovania. A práve denník SME, ktoré patrí pod amerického miliardára Sorosa, si v statuse podal podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha.
Nadávať ľuďom za iný názor do dobytku a luzy, nerobili ani komunisti „triednym nepriateľom“

Podľa Blahu v SME-čku už od rána plačú, že ľudia sa nechodia dať očkovať. „A že ak niektorí idú, tak len preto, aby mohli cestovať a chodiť do reštaurácií. Čiže jediné, čo im zaberá, je štátny teror. Žiadna veda, žiadna medicína, žiadne zdravotné dôvody. Teror. Najlepšie je, že v jednom článku sa ľuďom vyhrážajú, že ak neurobia, do čoho ich tlačia, tak im zakážu cestovať. Čvarge!“ píše hneď v úvode statusu správne „naštartovaný“ smerák.

„A hneď v ďalšom vyplakávajú, že bývalý režim zakazoval ľuďom cestovať a robil im zle, ak mali iný názor. To je úplne rozkošné. Robia ľuďom stokrát horšie veci ako robili komunisti, ale hlavne, že majú plné ústa slobody a demokracie. Prepáčte, ale ak chcete od priemerného Slováka, aby v roku 2021 rumázgal nad stratou slobody v roku 1968, asi by bolo lepšie, keby ste mu nebrali slobodu ísť do reštaurácie či za hranice v roku 2021,“ zrovnáva Blaha paralelu súčasnosti s rokmi „totality“.

Blaha: Pán Čekan, viem, že by sa vám páčilo, keby existovala len jediná „pravda“, ale nás neumlčíte
Podpredseda Smeru Ľuboš Blaha si ide svoje a len tak ho niečo nezastaví. Teda aspoň čo sa týka očkovania experimentálnymi vakcínami proti COVID-19. Za jeho slová ohľadom bojkotu keksíkov od firmy Sedita ho skritizoval i vedec Pavol Čekan, ktorý si... Čítať ďalej
20 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik


„A keby ste ľuďom, ktorí majú iný názor, nenadávali do dobytku a luzy, čo nerobili ani komunisti „triednym nepriateľom“, tak by vás možno niekto bral aj vážne,“ dodáva ešte Blaha. „Ale povedzte, kto môže brať vážne Čaputovú, ktorej jej poradca Leško napíše srdcervúci status, ako to bolo po roku 1968 v ČSSR strašné, ale akosi zabudne pripomenúť, že v tom čase bol on sám aktívny komunista a jeden z hlavných ideológov strany. Česť práci, súdruh Leško. A kto môže brať vážne burana Naďa, ktorý v pozícii ministra na výročie augusta 68 zavesí fotografiu s jednou z najvulgárnejších slovenských nadávok na K,“ kopne si podpredseda Smeru-SD do poradcu hlavy štátu aj šéfa rezortu obrany.

Blaha sa nekompromisne obul do Aktualít aj SME: Vedome a úmyselne šíria dezinformácie a hoaxy
Opozičný poslanec Smeru Ľubomír Blaha to mainstreamovým médiám opäť nedaroval. Tentokrát ho naštvali najmä Aktuality a SME. Čítať ďalej
14 | 08 | 2021 | Tibor Sipos

Nefunguje im nič. Nemajú žiadnu prirodzenú autoritu, nemajú žiadnu inteligenciu

„Aj ožran z miestneho šenku do seba najskôr šupne tri bororo, kým začne hrešiť ako pohonič. Ale tuná minister obrany si takýto najtupší slovník necháva na oficiálnu komunikáciu pri štátnych výročiach. Prosím, existuje vo vesmíre primitívnejšia forma existencie ako Naď? Na dne oceána vraj našli meňavku, ktorá len tak stupídne plynie vďaka panôžkam. Aj tú vraj videli plieskať si panôžku o čelo, keď videla Naďov status,“ pokračuje Blaha na adresu Naďa, no už svojím typickým humorom.



„Nefunguje im nič. Nemajú žiadnu prirodzenú autoritu, nemajú žiadnu inteligenciu. Gustáv Husák, do ktorého kopú, bol vzdelaný intelektuál, kým Naď či Čaputová sú len bezduchí aparátčici. Poprosil by som ich, nech sa zdržia vyjadrení na adresu bývalého režimu, kým budú terorizovať polovicu národa za to, že ľudia majú iný názor na očkovanie ako oni. Lebo z toho ich pokrytectva sa ľuďom až žalúdok obracia,“ končí svoj typicky blahovský status Ľuboš Blaha.

Áno, očkovaní ľudia šíria Covid. A plnia nemocnice. Taká je pravda, odkazuje všetkým Ľuboš Blaha
Vakcína mala byť sloboda, zdravie a všetko možné. Ako ale ukazuje realita v niektorých štátoch, vôbec to tak nie je. Azda najvypuklejšie je to v Izraeli, kde sa k tomu však postavili „chlapsky“ a priznávajú, že vakcíny vôbec nezaberajú, pretože ich... Čítať ďalej
13 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik