Erik Kaliňák: Spravodlivosť na slovenský spôsob
21 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Slovensko malo byť čisté a bez škandálov. Aspoň tak to sľubovala nová vláda pred aj po vstupe k moci. Ako sa ukazuje, nie všetko je zlato, čo sa blyští. V tomto prípade to nie je ani zlato, ani sa to neblyští. Skôr naopak.


Situácia okolo člena mafiánskej skupiny a falošného kajúcnika Mateja Zemana, ktorý požiadal v Chorvátsku o politický azyl, je skôr tragikomická ako vážna. To, čo sa odohralo pred jeho „odchodom“ na dovolenku, je doslova škandalózne. Celú situáciu sa v statuse pokúsil zhrnúť aj mladý podpredseda Smeru Erik Kaliňák.
Kajúcnik Dömötor sa hneď priznal, že jeho výpovede boli krivé a zmanipulované

„No tak sa náš ‘riadne ospravedlnený’ svedok Zeman, ktorý určite nie je na úteku, rozhodol požiadať o politický azyl v zahraničí. Asi sa mu tak zapáčilo v Chorvátsku, že tam chce skrátka ostať. Či, pani sudkyňa Záleská?“ pýta sa Kaliňák.

Vzápätí sa púšťa do krátkeho zhrnutia doterajšieho diania. „Partička vyšetrovateľov a špeciálnych prokurátorov začali s ‘očistou’ Slovenska od ich politických oponentov. Tú založili na spolupráci s trojicou zločincov, ktorí vymenili roky vo väzení za svoje ‘svedectvá’ o korupcii či už politikov alebo ich nominantov. Keď SIS prišla na to, že tieto svedectvá sú založené na krivých výpovediach a policajných manipuláciách, musela Lipšicova partička zavrieť do väzby aj šéfa SIS. Ten dodnes nedostal právo brániť sa a vypovedať,“ začína „súhrn“ udalostí Erik Kaliňák.

Kaliňák dokázal nedôveryhodnosť kajúcnikov a odhalil Mikulcove špinavé praktiky (VIDEO)
Exminister Robert Kaliňák dokázal, že kajúcnikom sa veriť nedá! Ide o zločincov schopných vypovedať v prospech kohokoľvek, len aby zmiernili hroziaci trest alebo sa mu vyhli úplne. V najnovšom videu na Facebooku bývalý šéf rezortu vnútra vyvrátil... Čítať ďalej
16 | 08 | 2021 | Tibor Sipos


„Keď inšpekcia preverila dôkazy a informácie od SIS, spustila zásah na týchto zločincov. Pred prerušením zásahu policajným prezidentom (na pokyn ministra vnútra) stihli zadržať kajúcnika Dömötora. Ten sa hneď priznal, že jeho výpovede boli krivé a zmanipulované. Zvyšných dvoch stihli počas prerušenia zásahu vyšetrovatelia odpratať. Udavača Petrova alias Tigra, o ktorom mal vyšetrovateľ Čurilla povedať, že ‘keby neni Petrova, neni takáčovcov, neni Makóa, neni Očistec, neni Judáš, všetko to robil Petrov’, NAKA nakoniec zatkla,“ pokračuje v súhrne udalostí mladý podpredseda Smeru-SD.

Róbert Kaliňák sa rozhovoril o obludných zisteniach v policajných kruhoch
Na povrch vyšli fascinujúce informácie z rozhovoru, ktorý poskytol Róbert Kaliňák portálu ereport.sk. Čítať ďalej
14 | 08 | 2021 | Ondrej ŠTEFIK

Náš „dovolenkár“ sa pred inšpekciou rozhodol skryť v Chorvátsku, kde požiadal o azyl

„V rozpore s vydaným zatykačom si ho však nechala pre seba a v spolupráci s ním vyrukovala s novou zločineckou skupinou, ktorá mala ukradnúť 17 miliónov z hasičských projektov. Problém je, že projekty skontrolovala samotná Európska únia a spätne sa ich rozhodla preplatiť. Nuž, vyšetrovateľom držím palce,“ zahryzol sa Erik Kaliňák do „problému“, ktorý mal akože spadať do rezortu jeho strýka.



„No a na záver tu máme nášho dovolenkára, ktorý sa pred inšpekciou rozhodol skryť v Chorvátsku, kde požiadal aj o azyl. Neviem ako vy, ale presne takto si predstavujem spravodlivosť - transparentné vyšetrovanie, nepriestrelné dôkazy a nespochybniteľné výpovede ‘dôveryhodných’ svedkov," končí status Erik Kaliňák.

Škandál: Kovařík urobil vysoko neštandardný zásah do prebiehajúcej akcie z dovolenky v Chorvátsku, prezrádza Erik Kaliňák
Zbabraná policajná akcia pri ktorej unikli dvaja dôležití svedkovia nevrhá dobré svetlo na jej vedenie. Zarážajúce je však čo sa neskôr prevalilo. Už rozbehnutú akciu prerušil sám policajný prezident. A to dokonca z dovolenky v... Čítať ďalej
29 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik