Bojujte za svoje deti, aby mohli žiť slobodne! vyzýva Slovákov krajan zo Švédska
21 | 08 | 2021 I Imrich Kovačič

Slovák žijúci vo Švédsku zverejnil na svojom Facebookovom profile video, v ktorom vyzýva Slovákov, aby sa bili za svoje deti a nedovolili politikom očkovať ich experimentálnou vakcínou.



Bite sa za svoje deti ako levy

Slovák vo videu ozrejmuje protipandemické podmienky, ktoré zaviedli vo Švédsku. Tvrdí, že svoje deti odviedol do školy, kde mohli ísť bez rúška, bez vakcíny, bez testu a bez iných ďalších obmedzení. "Som vo Švédsku. V krajine Európskej únie. Tu neočkujú deti pod 18 rokov. To len na Slovensku vám klamú, že je to nejaký príkaz odniekadiaľ. Nie je. Bite sa za svoje deti ako levy. Toto nie je žiaden hoax, toto je fakt," hlása vo videu.

Školský rok sa vo Švédsku začína už v polovici augusta a prázdniny trvajú už od 15 júna. Žiaci môžu školy navštevovať bez obmedzení, bez podmienok, bez vakcíny, bez rúška, bez testov! Žiadne dieťa nie je obmedzované a podľa ústavy má každé jedno právo ísť do školy, a to bez rozdielu a slobodne.


Veľké podozrenie: Experti OSN píšu správy na objednávku nadácií, ktoré ich financujú. Aj Sorosovej.
Experti OSN píšu správy na objednávku nadácií, ktoré ich priamo financujú. Informuje portál naszdziennik.pl. Výsledky expertov sú prezentované ako nezávislé odporúčania OSN. Hĺbková analýza finančných dokumentov od odborníkov z OSN, Fordovej... Čítať ďalej
20 | 08 | 2021 | René Balák

Vo Švédsku vás nikto netlačí do očkovania

Je však dovolené očkovať aj mládež od 16 rokov, ale vakcína je dobrovoľná. "Nikto vás netlačí, nevyhráža sa, nemáte zákazy, obmedzenia, či ste alebo nie ste očkovaní. Dobrovoľná voľba a sloboda." Vysvetľuje Slovák žijúci vo Švédsku.


"Bite sa za svoje deti Slováci. Za ich práva. Aby sa vás nemuseli vaše deti potom pýtať: Mama, tata, prečo ste sa vtedy nebili za moje práva?" vyzýva Slovákov. A politikom odkazuje: "Ak chcete tak strašne vakcinovať naše deti, poďme spraviť testy vašim deťom, či už majú vakcíny a či už máte tie vakcíny aj vy sami. Picháte ľuďom jed do tiel a neviete, aké to bude mať účinky a z dlhodobého hľadiska nikto nevie čo sa môže stať."


Na záver výzvy vyjadruje vieru, že raz príde čas aj na politikov. "Raz vám zvony odzvonia. A ak nie tu na zemi, tak tam hore vás mlyny zomelú za tie vaše zverstvá čo robíte na Slovenskom ľude."




Banáš: O tom, či budeme žiť v slobode alebo v otroctve a v strachu, rozhodujeme my
Zvláštny zážitok, týmto začína najnovšie video Jozefa Banáša na sociálnej sieti. Prináša v ňom poučenie o tom, ako sa zbaviť strachu. Banáš hovorí, že "o tom, či na tento svet prídeme alebo nie ani o tom, koľko na svete zotrváme, nerozhodujeme my.... Čítať ďalej
21 | 08 | 2021 | Gabriela Fedičová