Fico ide do ďalšieho súboja s Bárdym a Mikulcom. Pomáha si Leninovým železným pravidlom
20 | 08 | 2021 I Ondrej Štefik

Šéf Smeru Róbert Fico reagoval na svojom Facebooku na vyhlásenia Mikulca, Bardyho a Lipšica.


Fico napísal, že títo traja páni reagovali „po mojej rannej tlačovej besede, na ktorej som informoval o priamom prepojení ministra vnútra Mikulca na mafiánsku skupinu takáčovcov a osobitne na profesionálneho udavača a krivého obviňovateľa M. Zemana".
Lipšic priznal sektu na prokuratúre, ale médiá na to uvalili informačné embargo

„Je príznačné, že médiá úmyselne zatajujú včerajšie (18. 8.) vyjadrenie Lipšica o existencii sekty Spoločenstva prokurátorov, vyšetrovateľov a sudcov – ako ju nazýva samotný Lipšic. Lipšic sa vo svojej nadutosti nechtiac priznal k tomu, že riadi a podporuje organizovanú zločineckú skupinu, ktorá na pokyn Matoviča likviduje nevinných ľudí z opozície," uvádza Fico.

Táto zatajujúca informačná stratégia médií nie je nová. Najmä to nie je nič nové pre šéfa Smeru. Jemu zatajujú totiž aj celé tlačové besedy, aj keď ide o formálne najsilnejší opozičný politický subjekt.

Momentálne už však médiá neinformujú vyvážene ani o informáciách pochádzajúcich od člena exekutívy, teda od Lipšica, šéfa špeciálnej prokuratúry. Pritom informácie, ktoré poskytol sú závažné, lebo je podozrenie, že sa tu zásadným spôsobom narúša demokratický a právny režim štátu. Otázkou zostáva, prečo im tie informácie nekonvenujú, že na nich uvalili informačné embargo?
Mikulec sa zahral na psychológa, k podstate sa však nedostal

Podľa poslanca Smeru sa Mikulec vyhol zodpovedaniu kľúčových otázok tým, že sa venoval diskreditácii jeho osoby, a to cestou poskytovania svojich laických psychologických posudkov na jeho osobu. 

Podľa Fica sú ignorované kľúčové  tri otázky: „Prečo využil služby takáčovcov na riešenie svojho súkromného problému v roku 2012? Prečo prerušil zásah policajnej inšpekcie proti trom krivým udavačom, medzi ktorými bol aj takáčovec Zeman? Prečo sa pravidelne stretával s takáčovcom Zemanom v jeho byte na Kramároch?"
Šéfredaktor aktualít Bárdy a jeho terorizmus 

„Zamestnanci aktualít rozprávajú vo svojom súkromnom čase a na verejných miestach také zbesilé pikantérie o praktikách, ktoré v redakcii aktualít zaviedol Bárdy, že po ich zverejnení bude mať čitateľ pocit, že nejde o novinársku redakciu, ale teroristickú agentúru, ktorej jediným cieľom je poškodiť opozícii za každú cenu." napísal Fico. 

Podľa Fica je Bárdy neschopný šéfredaktor, lebo nevie preveriť svojich najbližších spolupracovníkov z redakcie v kontexte Leninovho pravidla „dôveruj, ale preveruj“.  Slepá viera Bárdyho v lojalitu zamestnancov je jeho najväčšou chybou, myslí si Fico.  

Fico: Afganistan je prejavom totálnej straty dôveryhodnosti vojenskej sily NATO, najmä USA
Predseda politickej strany Smeru SD a poslanec NR SR Róbert Fico sa vyjadril na margo udalostí a okolností prevzatia moci Talibanom v Afganistane po stiahnutí vojsk USA a zvyšku vojsk NATO. Jeho prejav bol zverejnený na Facebooku. Čítať ďalej
19 | 08 | 2021 | Ondrej ŠTEFIK