Blaha: Pán Čekan, viem, že by sa vám páčilo, keby existovala len jediná „pravda“, ale nás neumlčíte
20 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Podpredseda Smeru Ľuboš Blaha si ide svoje a len tak ho niečo nezastaví. Teda aspoň čo sa týka očkovania experimentálnymi vakcínami proti COVID-19. Za jeho slová ohľadom bojkotu keksíkov od firmy Sedita ho skritizoval i vedec Pavol Čekan, ktorý si od Blahu vyslúžil odpoveď.


Aj na prípade týchto dvoch mužov je vidieť, ako je v dôsledku vakcinácie rozdelená slovenská spoločnosť. Smutné je, že za všetkým stoja vládni politici a tiež „odborníci“ z radov lekárov a vedcov. Ľuboš Blaha v statuse adresoval veľkému zástancovi očkovanie niekoľko „štipľavých“ viet.
Nezáleží na tom, či sú ľudia zaočkovaní alebo nie - rešpektujem všetkých

„Pokiaľ pán multimilionár zo Sedity chce zaočkovať seba a svoju rodinu – nech sa páči. Pokiaľ chce k očkovaniu slušne vyzývať – nech sa páči. Ale pokiaľ vyzýva k sadistickým trestom a domácemu väzeniu pre nezaočkovaných, jeho názory považujem za fašistické a mám právo bojovať proti šíreniu nenávisti bojkotom jeho firmy,“ vracia sa Blaha k vyjadreniu Pavla Jakubca, spolumajiteľa firmy vyrábajúce keksíky.

„To isté platí pre podnikateľa Čekana. Všetci si spomíname na jeho výroky počas online konferencie, kedy chcel nezaočkovaných ľudí posielať do vyhnanstva do rozvojových krajín. Arogantne sa chechtal, ako nás ‘dá dole’! Presne toto nie je spôsob ako komunikovať s ľudskými bytosťami. Presne takto komunikovali fašisti vždy v ľudských dejinách,“ soptí Blaha na adresu Čekana, ktorý sa podľa neho tiež „zapredal“ farma firmám a podporuje očkovanie experimentálnymi vakcínami.

Áno, očkovaní ľudia šíria Covid. A plnia nemocnice. Taká je pravda, odkazuje všetkým Ľuboš Blaha
Vakcína mala byť sloboda, zdravie a všetko možné. Ako ale ukazuje realita v niektorých štátoch, vôbec to tak nie je. Azda najvypuklejšie je to v Izraeli, kde sa k tomu však postavili „chlapsky“ a priznávajú, že vakcíny vôbec nezaberajú, pretože ich... Čítať ďalej
13 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Aj fašisti vždy najskôr potrebovali istú časť spoločnosti dehumanizovať, degradovať ju na dobytok, tupelá, dezolátov a čvargu a potom ju poslať do koncentračných táborov, vyhnanstva či priamo zlikvidovať. Prosím, odmietnime tento agresívny spôsob diskusie. O to viac, keď sa takto bezohľadne prihovára k 40 percentám slovenskej spoločnosti podnikateľ so zdravím, ktorý sa navyše oháňa vedeckou erudíciou,“ pridáva Blaha. Podľa neho Slovensko potrebuje zmier a rešpekt k iným názorom.



„Mne nezáleží na tom, či sú ľudia zaočkovaní alebo nie - rešpektujem všetkých. Jediné, čo ma zaujíma, či sú to dobrí a spravodliví ľudia a budem vždy bojovať proti nenávisti, apartheidu, diskriminácii, skrátka vždy budem bojovať proti akejkoľvek forme fašizmu. Vážený pán Čekan, viem, že by sa vám páčilo, keby existovala len jediná ‘pravda’ – tá vaša slniečkárska. Ale takto demokracia nefunguje. Nás neumlčíte,“ odkazuje na záver statusu Ľuboš Blaha vedcovi Pavlovi Čekanovi.

Blaha: Pfizer už raz zabíjal. Pri medicínskych pokusoch zomierali deti
Podpredseda Smeru SD a poslanec NRSR Ľuboš Blaha je známy svojimi trefnými statusmi. Najnovšie sa rozpísal o gigantickej farmaceutickej spoločnosti Pfizer a slovenskej vláde, ktorá túto spoločnosť podporuje. Čítať ďalej
17 | 08 | 2021 | Ondrej Štefik