Právnik Ivor: Západní fašistickí covidoví europolitruci vedú vojnu proti vlastnému národu
28 | 06 | 2021 I Petra Demková

Právnik Peter Ivor: „Kto vedie vojnu proti vlastnému národu? Je to bieloruský prezident Lukašenko? Alebo západní korporační fašistickí covidistickí europolitruci, ktorí zradili a zapredali vlastne národy a ktorí predvádzajú bezprecedentnú arogantnú cynickosť a lož?“



Kto vedie vojnu proti svojmu národu?

„Porovnajme si, kto vedie vojnu proti vlastnému národu. Je to bieloruský prezident Lukašenko? Alebo západní korporační fašistickí covidistickí europolitruci, ktorí zradili a zapredali vlastne národy, štáty a ktorí predvádzajú na dennej báze bezprecedentnú arogantnú cynickosť a lož, faloš, pretvárku; a doslova dvojité kilometre sú ich denná pracovná metóda?!“ začal svoj príspevok na sociálnej sieti právnik Peter Ivor zostra.
Otázky na ktoré je potrebné si odpovedať

Následne kladie ďalšie otázky. „My, alebo Bielorusi žijeme v nefungujúcom rozloženom štáte, banánovej republike a kolónii USA a EÚ, kde údajne vládne bájna "liberálna demokracia"? Kde protiústavne a v rozpore s medzinárodnými dohovormi o ľudských právach zakazujú ľudom dýchať čerstvý vzduch, športovať, podnikať, pracovať, cestovať, stretávať sa s najbližšími, pozvať si najbližších na svadbu, ci uctiť si zosnulého účasťou na pohrebe?
Otroci ktorým aplikujú neoverenú vakcínu

Kde poníženým otrokom, vrátane tehotných žien a detí fašistickou zvrátenou propagandou vnucujú, aby si dali aplikovať pochybnú, potenciálne nebezpečnú a klinickými testami neoverenú experimentálnu vakcínu proti bežnej chrípkovej viróze so smrtnosťou 0,05 až 0,23 % (štúdie lekára prof. Ioanidessa z Univerzity Stanford, zverejnené aj na stránke WHO)?

Vakcína, ktorá podľa najnovších štúdii odborného tímu Prof. Pomerantza z Univerzity Thomas Jefferson, má spôsobilosť zasahovať aj do ľudského DNA a ktorá zaočkovaním spôsobuje vážne zdravotné problémy i s následkom smrti (krvné zrazeniny, infarkty, zápaly srdcového svalu, ADE syndróm a pod.)?
Testovanie ako podmienka uplatnenia základných práv

Kde ľudí nútia k účasti na pochybnom a zdraviu nebezpečnom plošnom testovaní pochybnými nepresnými covid testami, čo má byt podmienkou uplatnenia bežných základných ľudských a občianskych práv? Kde zatvárajú zdravých ľudí do karantén, kde doslova psychicky a mentálne likvidujú celú generáciu detí, ktorým znemožňujú a obmedzujú ústavné právo na vzdelanie a kde ľudom prestali poskytovať riadnu a bežnú zdravotnú starostlivosť?!“ pýta sa nahnevane právnik.
Ako je to v Bielorusku?

„Na porovnanie sa pozrime do tej údajnej "totality" v Bielorusku, kde vládne podľa našich vlastizradných sociopatických fašistických covidistov "totalita" a kde ten údajný najstrašnejší "diktátor" Lukašenko údajne vedie vojnu proti vlastným ľudom.

„No a potom sa opýtajme, kde je vidieť šťastných, slobodných ľudí a kde zúbožených zničených vystrašených smutných ľudí, ktorým hygienicky totalitný covidistický režim drakonicky a nedôvodne odňal základné ľudské práva a slobody, v korporačnej fašistickej covidistickej diktatúre? Alebo v slobodnom Bielorusku, kde americkí a EU agenti zosnovali po začatí covidovej frašky neúspešný štátny prevrat a plánovali atentát na prezidenta Lukašenka a jeho rodinu a ktorému fašistickí covidisti účelovo odňali právo usporiadať svetový šampionát v hokeji 2021 len preto, lebo by tam zotročení ponížení otroci z „liberálneho“ západu videli, že žiadna podvodná nafúknutá pandémia tam nie je a všade sú slobodní a šťastní ľudia?! Boli by tam plne hľadiská fanúšikov.
Bielorusko nie je žiadna čierna diera

„Ja som na rozdiel od europolitrukov Bielorusko pred pár rokmi navštívil a viem, o čom hovorím. Nie je a ani to nebola žiadna diktatúra, ani čierna diera Európy!“ ukončil svoj príspevok na sociálnej sieti advokát Peter Ivor.

Liberálna farárka Polcková mudrovala v Denníku N o očkovaní. Vedec Mesík ju schladil
Keď v článku pre Denník N Anna Polcková mudrovala o očkovaní a vyzvala, aby sme počúvali vedcov, pravdepodobne mala na mysli konkrétnych, tých „správnych“ vedcov. Asi nie Juraja Mesíka, ktorý covid mašinériu kritizuje. Práve ten jej však adresoval... Čítať ďalej
28 | 06 | 2021 | Petra Demková