Wanda Hrycová si vzala obrovský úver, teraz je dlžná státisíce: Dúfa, že jej s tým pomôžu diváci
18 | 08 | 2021 I Tibor Sipos

Dcéra zosnulej hereckej legendy Andyho Hryca dala do najnovšieho filmu naozaj všetko. Ako sama prezradila, filmová producentka Wanda Adamík Hrycová si na nedávno odpremiérované dielo Známi neznámi vzala niekoľko státisícový úver, informuje Pluska.


Podstúpila riziko, aké ešte nikdy v živote nemusela. V najnovšom filme Známi neznámi chcela Hrycová obsadiť hereckú elitu v našich končinách, čo nie je najlacnejší špás.

„Samozrejme, chceli sme využiť koronové obdobie a získať najlepších hercov, ktorých by sme termínovo za normálnych okolností dokopy nikdy nedali. Mali sme však problémy s peniazmi. Jedna cestárska firma nám dala počiatočný kapitál a potom som mohla ísť do banky vybaviť úver. A dosť vysoký uver. Nechcem hovoriť presnú sumu, ale je to niekoľko stotisíc eur. Verím, že diváci v kinách nám to pomôžu splatiť,“ dúfa.

Viac ako štvrť milióna pritom produkcia minula skôr ako sa natočili prvé scény. „Ešte sa ani netočilo a už sa minulo asi 300-tisíc eur na scénu, kostýmy a iné. Po spustení klapky sa veľa investovalo aj do servisu pre hercov. Nešetrili sme na nich, pretože boli nonstop dvanásť hodín pred kamerami. Nemohli sme ich kŕmiť ‚hambáčmi‘. Mali kvalitný katering, aby zdravo jedli. Mohli si dať vegánsku a vegetariánsku stravu, smoothie sme im robili, k dispozícii mali kyslíkové bomby, ktoré ich nakopli, takže aj herci to komentovali tak, že niečo také ešte nezažili," uzavrela pre Plusku.

Hrycová dostala záchvat v Teleráne! Lekári prišli s šokujúcim vysvetlením
Neuveriteľné! Behom pár dní skončila filmová producentka Wanda Adamík Hrycová v nemocnici hneď dvakrát. Po nedávnej alergickej reakcii, pri ktorej jej napuchli dýchacie cesty, teraz zažila podobný zážitok priamo v Teleráne, informuje... Čítať ďalej
08 | 08 | 2021 | Tibor Sipos