Mazurek: "Len jedno celoplošné testovanie a vláda vám dá pokoj." Pamätáte?
18 | 08 | 2021 I Tibor Sipos
"Kedy sa konšpirácia stáva pravdou? O pol roka!" Odpovedá si opozičný poslanec Milan Mazurek na Facebooku. Podľa neho smerujeme do absolútnej totality a o vírus to vôbec nejde.

"Rúška len na druhom stupni škôl a len na dva týždne... Pamätáte sa? Len jedno celoplošné testovanie a vláda vám dá pokoj... Pamätáte? Len dve vakcíny a všetko bude v poriadku... Vraveli to? Len povinná vakcinácia učiteľov a policajtov," pripomína Mazurek. Tieto správy obleteli celé Slovensko a ľudia mali aspoň ako takú nádej, že to všetko čoskoro skončí. Žiaľ, opak sa stal pravdou.
Zruinujú nás, ak im ustúpime

"Vláda klame od rána do večera, klame neustále. Oberá nás o slobodu s výhovorkou, že je to dočasné a že nám stačí už len splniť jednu úlohu a budeme slobodní. A po nej vždy príde ďalšia a ďalšia, pričom o slobode sa nám stále môže iba snívať," skonštatoval odídenec z ĽSNS.

"Zobúdzame sa do časov absolútnej a desivej totality. Totality, o ktorej mohli režimy minulosti iba snívať. Vakcíny síce nepomôžu, ako ukazuje aj Izrael, ale chcú ich do nás napichať povinne. Nepôjdeme bez nich možno ani voliť a do práce. Zruinujú nás, ak im ustúpime," dodáva.


Šéf WHO nás varoval

Mazurek rovnako poukazuje aj na slová šéfa Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) Tedrosa Adhanoam Ghebreyesusa.

"Šéf WHO povedal nedávno na videu celému svetu jasné posolstvo: Vakcína stačiť nebude, nedokážeme ňou zastaviť šírenie virusu. Opatrenia musia ostať a my musíme izolovať naše komunity, pre ich bezpečnosť. Zabudnite na svet, ako ste ho poznali predtým. Ten sa už nevráti," cituje Mazurek šéfa WHO.

Dodáva, že ide o vojnu za našu slobodu. "Kto to nevidí a po tom všetkom si ešte myslí, že je to o víruse, toho mi je ľúto. Je obeťou propagandy a stáva sa otrokom. Otrokom svojho strachu," uzatvára vo svojom výstižnom statuse

Takmer milión eur! Jedna z Kollárových mileniek si finančne polepší zo štátnych peňazí
Jednou z detí šéfa parlamentu Borisa Kollára je mladá, avšak už dospelá Alexandra, ktorá má 20 rokov. Jej mamou je Stanka Horňáková, členka predstavenstva spoločnosti Goimpex, a. s., ktorá už kedysi obchodovala s hnutím Sme rodina. Vtedy išlo o... Čítať ďalej
17 | 08 | 2021 | Tibor Sipos