Takmer milión eur! Jedna z Kollárových mileniek si finančne polepší zo štátnych peňazí
17 | 08 | 2021 I Tibor Sipos

Jednou z detí šéfa parlamentu Borisa Kollára je mladá, avšak už dospelá Alexandra, ktorá má 20 rokov. Jej mamou je Stanka Horňáková, členka predstavenstva spoločnosti Goimpex, a. s., ktorá už kedysi obchodovala s hnutím Sme rodina. Vtedy išlo o takmer dva milióny eur za prenájom vozidiel Range Rover. Teraz si finančne polepší zo štátnych peňazí, informuje Pluska.


Jediným šéfom firmy bol kedysi len Kollár, po ňom však do kresla zasadla členka jeho hnutia Eva Drgoňová. Odkedy je Kollár predsedom parlamentu, podpredsedníčkou predstavenstva spoločnosti sa stala jeho bývalá milenka Horňáková. A práve v roku 2020 získal Goimplex zákazku od štátu vo výške takmer milión eur.

Ide o legálne prelievanie peňazí do svojej firmy, i keď tak zrejmé. Vďaka nemalej zákazke si tak každý v spoločnosti alebo minimálne v predstavenstve príde na svoje. Výnimkou nie je ani spomínaná Horňáková, informuje Pluska.

Sulík prenechal slovenské drevo Nemcom: Ako chce Kollár postaviť 100 000 bytov? Pýta sa Taraba
Nedostatok dreva v krajine podľa slovenských drevárov prehĺbi konanie ministra hospodárstva Richarda Sulíka, ktorý do "boja o drevo" zapojil nemeckú firmu. V dôsledku toho sa poslanec Tomáš Taraba pýta, ako chce predseda parlamentu Boris Kollár,... Čítať ďalej
14 | 08 | 2021 | Tibor Sipos