Blaha: Pfizer už raz zabíjal. Pri medicínskych pokusoch zomierali deti
17 | 08 | 2021 I Ondrej Štefik

Podpredseda Smeru SD a poslanec NRSR Ľuboš Blaha je známy svojimi trefnými statusmi. Najnovšie sa rozpísal o gigantickej farmaceutickej spoločnosti Pfizer a slovenskej vláde, ktorá túto spoločnosť podporuje.


Blaha sa na úvod statusu hneď pustil do kritiky očkovacej lotérie. Označil ju za "gigantický podvod na ľuďoch". Poukázal na absurditu priebehu lotérie a podľa neho Matovič obral súťažiacu o 400 tisíc eur.
Experimentálne vakcíny a s tým súvisiaci teror

Poslanec zdôrazňuje, že momentálne vakcíny sú experimentálne a nik nevie ako budú pôsobiť z dlhodobého hľadiska. Považuje preto za amorálne nútiť niekoho priamo alebo nepriamo, aby sa dal zaočkovať.

Odsúdil očkovací teror, napríklad na hraniciach alebo v zamestnaní. Považuje za nemorálne, ak niekto niekomu berie jeho práva a láka na vakcínu s vidinou výhry, najmä s ohľadom na mieru chudoby na Slovensku. Je to podľa neho zneužívanie chudoby.

Blaha píše: „Zbohatlík Matovič sa vytešuje, že mnohí ľudia, ktorí nechceli podstúpiť vakcináciu, lebo sa báli o svoje zdravie, išli do tohto zdravotného rizika - len aby dostali peniaze."

Duchom posadnutý Heger verzus Fico, ktorý nikdy nebol ani náznakom v politickom hrobe
Z Róberta Fica robia politickú mŕtvolu už od roku 2006. Vždy sa nájde niekto, kto ho pochováva a ten Robo nie a nie odísť do politického hrobu. Navyše sa skôr ukazuje opačný trend. Do hrobu sa nechystá, čaká ho skôr politický Olymp. Keď to bude... Čítať ďalej
17 | 08 | 2021 | Ondrej Štefik

Chudoba na Slovensku je zneužívaná bohatými nadnárodnými spoločnosťami

Podľa Blahu lotéria je ukážkou toho, ako sa v kapitalizme zneužíva chudoba, aby „primäli robiť niečo, čo by inak nerobil, je to priam definícia vykorisťovania". Podľa neho toto robí Matovič a jeho vláda, ktorá zotročuje pospolitý ľud.

Blaha poukázal na to, ako bohaté farma firmy zneužívajú zlú situáciu ľudí a robia na nich svoje experimenty, ktoré majú aj negatívne účinky a môžu viesť nielen k trvalému poškodeniu zdravia, ale aj smrti.
Fakty nie sú žiadne dezinformácie a ani hoaxy

Blaha svoje tvrdenia podoprel o prípad z minulosti, o fakty. "Jeden z najstrašidelnejších prípadov je z Nigérie. V roku 1996 americká korporácia Pfizer - áno, áno, tá, čo vyrába vakcíny na covid - skúšala experimentálny liek Trovan na 200 deťoch. Chudobné nigérijské rodiny netušili, že ide o experiment - dôverovali lekárom a expertom z Pfizeru. Výsledkom bolo 11 mŕtvych detí a množstvo ďalších zmrzačených," uvádza hrozivé informácie vo svojom statuse poslanec Smeru.

Blaha striktne odmietol korupciu ľudí cez lotériu a zneužívanie ich slabej sociálnej situácie. Považuje za nehanebné a amorálne, čo všetko sa realizuje za účelom podávania experimentálnej vakcíny.

Spoločnosť Nethemba si spravila bombastickú reklamu na deravej štátnej e-Hranici. V pohode ju hackli
O tom, ako sa nabúrali do aplikácie eHranica, napísala spoločnosť na svojej facebookovej stránke. Čítať ďalej
16 | 08 | 2021 | Ondrej Štefik