Vnuk Muhammada Aliho úspešne zvíťazil v debutovom profesionálnom boxerskom zápase
16 | 08 | 2021 I Lukáš Leca

Nico Ali Walsh, vnuk boxerskej ikony Muhammada Aliho, sa počas profesionálneho boxerského debutu vznášal ako motýľ a bodal ako včela. Na svoje víťazstvo v prvom kole bol 21-ročný mladík hrdý, informuje portál RT.


Ali Wals si odniesol rýchle víťazstvo v zápase proti Jordanovi Weeksovi. Vnuk boxerskej legendy poslal svojho protivníka k zemi po približne minúte boja.



Ali Walsh vzdal poctu svojmu starému otcovi tým, že predviedol známu pózu, ktorú kedysi používal jeho legendárny dedko. Aliho vnuk je reprezentovaný Bobom Arumom, promotérom, ktorý dohliadal na 27 zápasov Muhammada Aliho.

„Zdá sa, že je to veľký tlak, ale pre mňa je to len môj starý otec. Pre vás to je najväčší bojovník, aký kedy žil, a možno aj najväčší človek. Pre mňa? Je to najväčší dedko!" dodal.

„Som požehnaný a poctený, že môžem povedať, že som dnes večer pokračoval v histórii. Ďakujem zo srdca všetkým, ktorí ma podporovali! Priviedol som so sebou svojho dedka do ringu tým, že som si prvýkrát a naposledy obliekol jeho šortky ako profesionálny bojovník. Som viac ako hrdý na to, že môžem povedať, že jeho odkaz pokračuje,“ uviedol.

Trump vyzval Bidena, aby „bez hanby odstúpil“ kvôli incidentu v Afganistane
Donald Trump skritizoval amerického prezidenta Joea Bidena za to, že kvôli nemu došlo k jednej z „najväčších porážok v americkej histórii“, informuje portál RT. Čítať ďalej
16 | 08 | 2021 | Lukáš Leca