V Austrálii je zo 141 pacientov s COVID-19 plne zaočkovaných 140. Jeden mal iba prvú dávku! (VIDEO)
16 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Propaganda očkovania proti COVID-19 na Slovensku akoby bola hluchá a slepá k tomu, čo sa deje v zahraničí. Nikto z našich „odborníkov“ neberie do úvahy to, čo sa deje napríklad v Izraeli, Španielsku či iných krajinách sveta, kde sa ocitajú v nemocniciach vo veľmi vážnom stave aj zaočkovaní. Najnovším príkladom je Austrália.


Heslá ako „Vakcína je zdravie!“ či „ Vakcína je sloboda!“ zrejme platia len tam, kde naplno podľahli tlaku farmaceutických firiem. Že to tak nie je vedia už vo viacerých krajinách po celom svete. Najnovšie sa k nim pripojila Austrália. Doktor Peter Lipták v statuse zverejnil video, v ktorom moderátor tamojšej televízie NSW informuje o stave nakazených pacientov na COVID-19.
Štatistka hospitalizovaných v Austrálii sa našim „odborníkom“ asi dobre počúvať nebudú

Informácia austrálskeho televízneho moderátora je doslova šokujúca. Divákom totiž oznámil, že v nemocnici je hospitalizovaných 141 pacientov s COVID-19, 43 je ich na jednotke intenzívnej starostlivosti a 18 si vyžaduje pľúcnu ventiláciu. „Toto je teda vážne ochorenie. Z tých 141 ľudí je 60 vo veku pod 55 rokov a 28 ľudí je vo veku pod 35 rokov. Zo 43 ľudí na JIS je jeden v dospievajúcom veku, sedem z nich je vo veku 20 až 30 rokov, traja vo veku 30 až 40 rokov a štyria vo veku 40 až 50 rokov,“ oznamuje televízny moderátor a dodáva:

https://rumble.com/embed/vi7o5c/?pub=4

„Dvanásť je vo veku 60 až 70 rokov a šesť vo veku 70 až 80 rokov. Táto choroba ovplyvňuje ľudí všetkých vekových skupín s veľmi vážnym priebehom. Všetci, okrem jedného, sú plne zaočkovaní a jeden človek dostal iba jednu dávku vakcíny,“ šokuje na záver videa moderátor. Nuž teda, páni slovenskí „odborníci“, čo poviete na toto?

Lipták: Izrael hlási účinnosť Pfizeru pri delte 39 %. Až 58 % vážnych stavov v nemocnici tvoria očkovaní!
Ivermectin. Liek, ktorý pomáha v počiatočnej fáze COVID-19, ale ktorý naša vláda a „odborníci“ stále odsúvajú na vedľajšiu koľaj. Keďže je lacný, tak ho neodporúčajú ani farmaceutické spoločnosti. Zisk je predsa zisk a o to tu v prvom rade ide.... Čítať ďalej
06 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik