Vincze obohatil svet o svoje očkovacie "apartheidové" posolstvo
16 | 08 | 2021 I Zuzana Koščová

Neprejde deň, aby sa do sveta nedostal intelektuálne nie veľmi hodnotný názor verejne známej osoby. Tentoraz si na polarizáciu spoločnosti kvôli (ne)očkovaniu posvietil Viktor Vincze. Zaujímavý je jeho "apartheidové" posolstvo. Dal ho na známosť cez "story" na Instagrame. Podporuje apartheid proti neočkovaným. 




Vincze - Instagram V. Vinczeho
Vincze - Instagram V. Vinczeho


Na svojom Instagramovom účte nechal priestor otázkam svojich fanúšikov. Na otázku, aký má názor na rozdeľovanie spoločnosti kvôli očkovaniu, odpovedal:

"Podľa tejto logiky už dnes v mnohých oblastiach života rozdeľujeme ľudí. Šoférovať smú len tí s vodičákom, piť alkohol len tí nad 18, operovať len chirurgovia s titulom. Keď sa nedám zaočkovať proti encefalitíde, týka sa to len môjho zdravia. Očkovaním proti covidu chránim aj zdravie ostatných. Jednoducho, ja to nepovažujem za rozdeľovanie, ale za normálne žitie v spoločenstve," oznámil svetu manžel moderátorky Adely Vinczeovej.
Sebaklam či ozajstné presvedčenie?

Logika zamestnanca komerčnej televízie nepustí. Aj napriek už nespochybniteľným faktom, že očkovaní prenášajú vírus rovnako ako neočkovaní, si pôjdu tieto "rozumovo vyspelejšie" osobnosti svoje. Je obdivuhodné, ako sa darí miešať nadšencom očkovania hrušky s jablkami a ako vedia klamať nielen sami seba. Ako v tom vtipe, "dajte si dnes aj vy vaše vitamíny, inak tie moje nebudú fungovať".

Ostrihoňová, Hanzelová, Vincze a Tódová sa chystajú do škôl oblbovať deti. Pôvodne pod záštitou ministerstva
Čo na to rodičia, vedia o tom, súhlasia? Na stredných školách sa totiž od septembra chystá liberálna indoktrinácia študentov. A to všetko pôvodne pod záštitou ministerstva školstva. Čítať ďalej
13 | 08 | 2021 | Peter Sulek