Miriam Kalisová prezentuje vieru v dobro, na očkovanie má však nepochopiteľný názor
15 | 08 | 2021 I Zuzana Koscova

Markizácka moderátorka Miriam Kalisová, ktorá na Instagrame prezentuje aj svoju alternatívnu a s prírodou spätú dušu, vyjadrila svoj kategorický názor na očkovanie. Zrejme vás prekvapí.


Informáciu o Kalisovej provaxersom postoji z Instagramu prináša magazín Eva pluska:

"Som zaočkovaná. Rozhodla som sa nepodliehať strachu, ktorý sa snažia medzí ľudí šíriť konšpirátori a antivaxeri. Rozhodla som sa pre vieru v dobro. Od niektorých aj mne blízkych ľudí ma prekvapilo, že sú skôr ochotní uveriť v nejaký celosvetový komplot na vyhladenie ľudstva než veriť v to, že sa ako ľudstvo vieme spojiť a spoločne sa vďaka poznatkom a vede pokúsiť zahnať krízu, ktorá na svete vznikla."
Šamani alebo vedci?

Je prinajmenšom zaujímavé, že moderátorka prezentujúca sa často svojim úzkym spätím s prírodou poukazuje na konšpirátorov a antivaxerov. Instagram má plný fotiek, na ktorých objíma stromy, zbiera bylinky či varí ultrazdravé recepty. Zostáva záhadou, ako prišla k presvedčeniu, že práve experimentálna vakcína je pre jej zdravie to pravé orechové. Pretože lavírovanie medzi vedou a ezoterikou je minimálne pozoruhodné.

https://eva.pluska.sk/ludia/mirka-kalisova-vyjadrila-jednoznacny-nazor-ockovanie-rozhodla-som-nepodliehat-strachu