Laššáková: Zuzana Čaputová zmizne v hmle dejín rovnako ako jej umelo vyrobený predchodca
15 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

Právnička Judita Laššáková rozhodne nepatrí medzi tých, ktorí majú radi súčasnú vládnu garnitúru. Svojou kritikou to aj jasne dokumentuje. Teraz sa jej ostré slová obránili smerom k prezidentke, ktorá u nej tiež stráca na popularite a navyše robí rozhodnutia, ktoré ju odsunú do zabudnutia.


Ak by sa opäť zverejnili percentá obľúbenosti, Zuzana Čaputová by v očiach Slovákov zrejme klesla. Jej kroky a slová, ktorými sa prezentuje v ostatnom čase, jej na bodoch určite nepridávajú. Naša skúsená právnička Judita Laššáková ju v statuse skritizovala za viacero jej rozhodnutí, ba podľa nej je Čaputová prezidentkou bez (štátnických) vlastností.
Jej najväčším zlyhaním je však nízka dávka štátnického nadania

„Matematické schopnosti prezidentky Zuzany Čaputovej sa už stali legendou. So štátnickými to na legendu asi nedotiahla. Zrejme preto, lebo naša hlava štátu sa stala legendárnou skôr tým, že žiadne štátnické schopnosti nemá,“ konštatuje v úvode statusu Laššáková, podľa ktorej ďalšie fatálne zlyhanie prezidentky vyšlo najavo, keď Ústavný súd na jej podnet vyhlásil referendovú otázku za neústavnú. „V Košiciach si totiž viacerí pomýlili poslanecký mandát s vôľou ľudu. Po tejto politickej aj právnej nehoráznosti prestali aj oslavné komentáre na prezidentkinom facebookovom profile. Admin to s mazaním negatívnych komentov nedáva, musel by mazať väčšinu. Tak sa viacerí dozvedia, čo si o pani Čaputovej národ myslí,“ píše otvorene právnička a dodáva, že príkladov neschopnosti Zuzany Čaputovej je viac než dosť.

//www.hlavnydennik.sk/2021/08/10/caputova-zareze-referendum-podpise-ockovaci-apartheid-ale-boli-ju-srdiecko-z-toho-ze-v-bielorusku-vraj-nie-su-respektovane-ustavne-prava-pise-blaha/

„Jej najväčším zlyhaním je však nízka dávka štátnického nadania. Je pravda, že Slovenská republika je malá. Má však strategický význam z pohľadu budúcnosti mieru v Európe. Mala sa tým riadiť aj vo svojich úvahách a prispôsobiť tomu svoje kroky v pozícii hlavy štátu. Jej úlohou bolo vysielať zmierlivé a zmierujúce posolstvá na všetky štyri svetové strany, nie stať sa hovorkyňou istej globálnej mocnosti, čo sa správa ako impérium,“ púšťa sa do ďalšej kritiky hlavy štátu Laššáková, podľa ktorej v dôsledku toho čaká našu prezidentku neúspech, pretože ju už nikdy nebudú pozývať na podujatia, kde sa hovorí o budúcnosti sveta a zapadne do zabudnutia hneď po najbližších prezidentských voľbách.

Belousovová: Za rok by toľko prešľapov ako Čaputová hádam nenarobil na jej mieste nikto iný
Anna Belousovová je presvedčená, že Zuzana Čaputová je všetko, len nie dobrá prezidentka. Najlepšie jej vraj sedí pomenovanie ceremonár. Predsedníčka strany Národ a Spravodlivosť si hlavu štátu opäť podala v statuse na Facebooku. Čítať ďalej
07 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik

Hlava nášho štátu, Zuzana Čaputová, nepozná srdcia a mysle Slovákov

„Tak doma, ako aj na mape svetovej politiky. Tam sa totiž nikdy ani neprejavila ako niekto, koho názor ostatných zaujíma, nadchne, inšpiruje. Zuzana Čaputová zmizne v hmle dejín rovnako ako jej umelo vyrobený predchodca, kráľ banalít, exprezident Andrej Kiska. Zuzana Čaputová nebola, nie je a ani nebude pozývaná na žiadne panely, kde sa bude konzultovať o budúcnosti Európy.

Svoj názor prejavila ako rozbíjačka myšlienky Václava Havla a jeho iniciatívy V4,“ tvrdo kritizuje našu hlavu štátu Laššáková. „Tvrdiť, že malé štáty sa majú prispôsobiť veľkým, je presný opak toho, kvôli čomu vznikla EÚ. Mať totiž jeden názor, nekonzultovať rozdiely, ale otrocky sa prispôsobiť „pánom“, je vlastne prijatím diktátu. Načo sa tváriť, že sme svojprávnymi a hrdými členmi nejakého zoskupenia, ktoré formujeme zvnútra, keď sa môžeme prispôsobiť, nemyslieť a nechať si diktovať?“ pýta sa Judita Laššáková.



„Je možné, že budúce nepôsobenie v centre svetového diania súčasnej hlavy štátu bude ospravedlňované jej fanúšikmi, ktorých každý politik má, že nemohla budovať vzťahy kvôli korone. Len dúfam, že tieto plačlivé traktáty bude písať niekto iný ako Peter Kubina. Tento ašpirant na predsedu Ústavného súdu svoje myšlienky a názory vyjadril v podaní ohľadom referenda. Jeho právny paškvil, mimochodom, rovnako ako aj jeho ďalšie vyjadrenia, bude súčasťou výučby na právnických fakultách.

Myslím to naozaj seriózne vážne! Bude to totiž príklad toho, ako sa ústavné právo nemá a nesmie praktizovať!“ konštatuje naša skúsená právnička, ktorá na samý záver dodáva: „Fotka je ukážkou toho ako, „vníma“ Zuzana Čaputová 50% slovenskej populácie. Podľa nej je to „väčšina“. Aj takto môže vyzerať manipulácia s číslami. Asi z jej strany ide o pokus opäť podporiť materskú stranu, ktorá sa chce „zastať“ zaočkovaných. Možno je to z jej strany aj taktika ako presvedčiť nepresvedčených. A to je opäť dôkaz toho, ako hlava štátu nepozná srdcia a mysle Slovákov.“

Judita Laššáková: Politici majú ľudí spájať, nie zámerne rozoštvávať a stavať proti sebe
Protesty Slovákov pred parlamentom a prezidentským palácom kritizoval poslanec Juraj Šeliga. Pred vstupom do politiky sám organizoval protivládne protesty. Keď má teplé miestečko v parlamente, je odrazu proti. Asi preto, lebo hnev ľudí je namierený... Čítať ďalej
03 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik