Danko: „Ak stretnete Sulíka opýtajte sa ho, čo, na rozdiel od nás, pre ľudí zaviedol on.“
15 | 08 | 2021 I Jozef Uhlarik

V minulej vláde bol Andrej Danko predsedom parlamentu a spolu so svojou SNS sa zaslúžil o niekoľko zmien zákonov, ktoré mali pomôcť, a aj pomohli, hotelierom a tiež majiteľom gastro prevádzok. A to teraz požaduje aj od vlády, ktorá je v súčasnosti pri moci.


Andrej Danko sa veľmi rád pýši tým, čo vo vláde dosiahol. Aj vo videu, ktoré nahral a zverejnil na sociálnej sieti, sa chváli tým, čo sa mu podarilo presadiť, a to najmä čo sa týka rekreačných poukazov.
Ďakujem za pozitívnu energiu, ktorú dostávame za rekreačné poukazy

„Richard Sulík často hovoril, že rekreačné poukazy sú taká Dankova hlúposť. Plne sa hlásim k tejto hlúposti,“ hovorí v úvode videa šéf SNS a dodáva, že bol v Tatrách kde stretával s ľuďmi, ktorí mu hovorili, že by si asi ťažko mohli dovoliť dovolenku, keby nebol príspevok na rekreáciu. „Stretával som hotelierov, ktorí mi hovorili, že by ťažko prežili keby sme im neznížili DPH na 10% pre ubytovacie služby, DPH na potraviny a nezaviedli rekreačné poukazy. Ak stretnete Sulíka opýtajte sa ho, čo zaviedol pre ľudí on,“ konštatuje vo videu Danko a pridáva, že SNS znížila dane pre živnostníkov. „S obratom do 100-tisíc platili 15%, zrušili sme daňové licencie a zaviedli sme to, aby živnostníci nezberali bločky. A čo ste urobili vy, pán Sulík?“ pýta sa Andrej Danko šéfa liberálov.



„Títo ľudia nás neustále kritizovali, zosmiešňovali a všetko bagatelizovali. Možno si mnohí nepamätáte ten náš boj keď Andrej Kiska nechcel podpísať zákon o rekreačných poukazoch. Hovoril o diskriminácii. Som na to hrdý, že dnes fungujú a prejem vám krásne leto. Chcem vám ale povedať, že práve také chvíle, aké som zažíval v Tatrách ma motivujú v politike ísť ďalej. Čas nám dal za pravdu,“ konštatuje predseda národniarov, ktorý verí, že po tomto lete urobia všetko pre to, aby týchto zlých ľudí od vlády odstavili. „Ďakujem vám ešte raz za tú pozitívnu energiu, ktorú dostávame za rekreačné poukazy,“ hovorí na samý záver vide Andrej Danko.

Okamžite zrušte opatrenia, ktoré blokujú občanov Slovenka, vyzýva Danko
Andrej Danko na sociálnej sieti zverejnil výzvu, ktorú adresuje ministrovi Lengvarskému a osobitne hlavnému hygienikovi Mikasovi. Žiada o okamžité zrušenie opatrení, ktoré blokujú občanov Slovenskej republiky žijúcich v zahraničí. A berú im možnosť... Čítať ďalej
17 | 07 | 2021 | Gabriela Fedičová